Chaturbate Tokens kopen en betaalmiddelen

Chaturbate Tokens kopen en betaalmiddelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Chaturbate Tokens kopen en betaalmiddelen
11 december 2020

Wat zijn Chaturbate tokens en hoe gaat het kopen ervan precies?

meer tokens

Tokens maken veel mogelijk op Chaturbate. Wanneer je die aanschaft, kun je het gebruiken om modellen te tippen tijdens een live broadcast en of een privé broadcast. Bij de privé broadcast kun je tokens gebruiken om een ticket te kopen als ‘toegangskaartje’. Indien je zelf een broadcaster (hoe word je chaturbate model?) bent, kun je ook tokens ontvangen. (alles over de waarde van tokens)

broadcastertokens

Wil je tokens aanschaffen? Dan moet je die kopen door te klikken op “get more”. Dat staat in de tekst-box waar je hoeveelheid tokens worden aangegeven.

Meer weten over Chaturbate? Lees hier verder: Waarom Chaturbate de beste plek is...

Je kunt ook tokens kopen in een broadcaster’s kamer. Dan kies je voor de optie ‘get more tokens’ of klik op ‘send tip’ en vervolgens op ‘purchase tokens’. Dan krijg je een schermpje te zien waar je verder kunt. Het betalen voor de tokens kan op de volgende manieren:

  • Middels een Creditcard
  • Middels een Debitcard
  • Met PayPal
  • Via Bankoverschrijving
  • Met een Money Order
  • Met een Certified Check

Chaturbate heeft meer dan 35 manieren om te betalen. Kies voor “Epoch” als betaalmethode om te zien welke het best en makkelijkst voor jou is. Paypal werkt niet in de volgende landen:

paypalchaturbate

Waarom wordt mijn creditcard niet geaccepteerd?

Het gebeurd wel eens dat de processor van Chaturbate problemen ervaart met de verwerking van de Creditcard. Je kunt het dan later of over enkele dagen wederom proberen. Indien dat toch niet lukt, moet je jouw creditcard laten checken bij jouw bankinstelling. Als je zeker wil zijn dat het aan je kaart ligt of niet, kun je een andere creditcard proberen.

Hoe krijg ik een terugbetaling op mijn tokens?

Soms heb je tokens over die je weer wil inruilen voor geld. Dat kan door te bellen naar: Billing Support op (877) 338-7068 of door een mailtje te versturen naar hier. Dan moet je je gebruikersnaam erbij zetten in de mail.

Chaturbate tokens kopen, hoe verhoog ik mijn gebruikerslimiet?

De profielen op Chaturbate hebben een limiet op het aantal transacties per periode. Er zijn dagelijkse-, wekelijkse-, en maandelijkse limieten. Je kunt je limiet wel verhogen door een email te sturen naar Chaturbate. De volgende gegevens moeten verwerkt worden in de mail:

  • Een foto van de ondertekende Autorisatie Form.
  • Een foto van de voor- en achterkant van je creditcard (alle nummers verbergen behalve de laatste 4).
  • Een foto van de ID van de eigenaar van de creditcard.

Het verhogen van je limiet gaat gepaard met een 200-token bonus. Wil je het hierna nog eens verhogen? Dan moet je wel 3 maanden wachten.

Nu gratis webcam seks

Reacties

Hoe kan ik tokes kopen via bank overschrijfingen

Graag wil ik zelf kunnen beschikken over live room, mvg

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden