Snel en gemakkelijk extra geld winnen 

Snel en gemakkelijk extra geld winnen 

voor Chaturbate modellen

Snel en gemakkelijk extra geld winnen 
11 februari 2021

Alle Chaturbate modellen maken elk uur van de dag kans om snel en gemakkelijk extra geld te winnen. In totaal geeft Chaturbate USD. 11.000,00 weg aan geldprijzen. De site biedt de beste camera op de site te mogelijkheid om elk uur van de dag USD 10, 00 te winnen. Het model welke op de tweede plaats eindigt, verdient dan USD 5,00. Als je bijvoorbeeld 3 of 4 keren op een dag als model met de beste camera uit de bus komt, dan win je voor die dag alleen al USD 40, 00 aan geldprijzen. Doe je een maand lang elke dag mee, dan kun je al gauw komen op een bedrag van (30X40) USD 1200,00 per maand, welke je hebt gewonnen door steeds weer de beste shows neer te zetten. Op geen enkele andere cam site is het voor modellen zo makkelijk om geldprijzen te winnen door de beste cam shows neer te zetten. (hoe moet ik webcammen?)

Meerdere winnaars mogelijk

Op andere cam sites is het meestal zo, dat slechts een (1) model in de prijzen valt. Het bedrag wat dit model kan winnen is meestal USD 2000, 00 per maand. Op Chaturbate kunnen meerdere modellen winnen en de prijzenpot is niet USD 2000, 00 maar USD 11.000, 00, dus meer dan vijf keer zo groot. Ook staan ​​de andere sites maximaal 16 winnaars in een bepaalde maand toe. Chaturbate verspreidt de liefde en maandelijks winnen honderden gebruikers een prijsje. Dit houdt de wedstrijd spannend en flexibel en hierdoor kunnen modellen zoveel geld verdienen als ze maar willen. 

Wat zijn de voorwaarden om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd? 

Uiteraard zijn er ook enkele voorwaarden waaraan een model moet voldoen om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd. Als model is het vanzelfsprekend, dat je 18 jaar of ouder moet zijn en je moet in het bezit zijn van een Chaturbate account. Je kunt je gewonnen prijzen uitbetaald krijgen zodra je het minimum bedrag van USD 50 bereikt. Om je prijzengeld te kunnen  ontvangen, die je simpelweg te klikken op het tabje 'Claim uw winst'. Daarnaast dien je ook het claimformulier in te vullen. Alle geldwinnaars zijn zelf verantwoordelijk voor alle belastingen en moeten de officiële naam, identiteitsbewijs met foto, postadres, geboortedatum, telefoonnummer en hun burgerservicenummer opgeven.

Hoe werken punten?

Om in de prijzen te vallen dien je een aantal punten behaald te hebben. “Maar hoe zit het puntensysteem in elkaar?” zul je je wel afvragen. Punten worden namelijk elke zestig (60) seconden toegekend. Het is dus aan te raden om snel in actie te komen en zo veel als mogelijk punten te scoren. Als je in een bepaalde minuut tot de top tien van meest bekeken omroepen behoort, verdien je punten. Je kunt overal tussen de 1 en 10 punten per minuut verdienen op basis van het aantal unieke geregistreerde kijkers, die minstens een minuut naar je camera kijken. Hoe meer kijkers je camkamer krijgt hoe meer punten je dus verdient. De puntenverdeling ziet er als volgt uit: 

  • De meest bekeken omroep verdient 10 punten per minuut. 
  • De 2de meest bekeken omroep verdient 9 punten per minuut. 
  • De derde meest bekeken omroep verdient 8 punten per minuut. 
  • De 4e meest bekeken omroep verdient 7 punten per minuut. 
  • De 5e meest bekeken omroep verdient 6 punten per minuut. 
  • De 6e meest bekeken omroep verdient 5 punten per minuut. 
  • De 7e meest bekeken omroep verdient 4 punten per minuut. 
  • De 8e meest bekeken omroep verdient 3 punten per minuut. 
  • De 9e meest bekeken omroep verdient 2 punten per minuut. 
  • De 10e meest bekeken omroep verdient 1 punt per minuut. 

Aan het einde van het uur wint het model met de meeste punten USD 10 aan cash. De uitzender met de 2de meeste punten wint USD 5 cash. Alle punten worden dan gereset en een nieuwe wedstrijd begint. Zo kun je dus elk uur van de dag in de prijzen vallen. Uiteraard hangt het behalen van punten helemaal af van je eigen inzet.  Houd er daarbij rekening mee, dat anonieme gebruikers, die je camera bekijken niet meetellen voor de top tien ranglijsten, dus moedig ze aan om zich te registreren.  Het maximale aantal punten, dat in een uur behaald kan worden, is zeshonderd (600).

Wie kan er winnen?

Alle modellen kunnen in de prijzen vallen. Zowel meisjes, jongens, koppels alsook transmodellen, die binnen een uur de meeste kijkers kunnen trekken, winnen USD 10 of USD 5 cash. Je kunt dus de klok rond geld winnen, aangezien de site 24 uur per dag, 7 dagen per week prijzen toekent aan modellen met het meeste aantal gebruikers en daarmede meeste aantal punten. 

Hoe vaak kan ik winnen?

Uiteraard zullen sommige modellen zich afvragen hoeveel keren ze in de prijzen kunnen vallen en of er een max is. Er is gelukkig geen limiet aan het aantal keren, dat een uitzender een prijs kan winnen. Zolang je de meeste punten binnen een uur weet binnen te halen win je geld. 

Hoe word ik uitbetaald?

Heb je aardig wat geld kunnen winnen? Dan wordt het tijd om dat geld uit te cashen. Je dient wel het minimale bedrag van USD 50 gewonnen te hebben om uit te kunnen cashen. Daarnaast dien je het claimformulier in te vullen en aan te geven of je per cheque of bankoverschrijving uitbetaald wenst te worden. Alle betalingen worden eenmaal per maand verwerkt en worden op of voor de 7e van elke maand verzonden. (meer over uitbetalingen)

Wat staat er op het claimformulier?

Om je betaling te kunnen verwerken hebben de beheerders van de site je officiële naam, postadres, geboortedatum, telefoonnummer en burgerservicenummer nodig. Lijkt dit je interessant? Ben je zelf een Chaturbate model en 18 jaar of ouder? Dan kun je direct een start maken met het werven van extra kijkers voor je camera en daarmee meer punten behalen om elk uur in de prijzen te kunnen vallen. Wie weet haal je heel wat geld binnen door steeds als best bekeken model uit de bus te komen.  

Nog geen camgirl? Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden