Chaturbate affiliate programma

Chaturbate affiliate programma

Chaturbate affiliate programma
11 april 2019

Wat is het affiliate programma?

Op chaturbate kan een affiliate, op welke wijze dan ook, geld verdienen. Je hebt een ruime keuze aan hulpmiddelen die je kunt gebruiken zoals banners, popunders, tekst en advertenties. Deze hulpmiddelen zijn hier te vinden.

Het programma bestaat uit:

  • Pay-per-lead: Bij elke gratis inschrijving kan een affiliate tot wel $ 1,00 ontvangen.
  • Hierdoor kun je de gesprekken een boost geven zonder gebruik te maken van een e-mail adres of een creditcard. Je inkomsten zullen van klant tot klant verschillen afhankelijk van welk land ze afkomstig zijn.
  • Revshare: 20% revshare van de gekochte tokens (die afkomstig zijn van de klanten van de affiliates) zullen worden voldaan aan de affiliates.
  • Broadcaster bonus: Als elke gebruiker $ 20,00 maakt aan een broadcast zal er een bonus van $ 50,00 worden voldaan aan de affiliates. De desbetreffende gebruiker moet wel afkomstig zijn van de affiliate.
  • Webmaster referral: Alle affiliates ontvangen een 5% rev-share vanuit de webmasters. Indien je iemand introduceert met chaturbate en de persoon meldt zich aan, kun je een bedrag van $ 1,00 ontvangen. Verder kun je ook $ 50,00 ontvangen als 1 van die mensen een broadcaster wordt.

Alvorens je een uitbetaling verwerkt moet je eerst een formulier invullen. Dat kan hier. Betalingen geschieden via cheque of Paxum en jij kan 1 van de 3 opties kiezen om uitbetaald te worden. Indien je uitbetaald wilt worden moet je tenminste $ 50 verdient hebben.

Hoe kan ik een whitelabel maken?

Voor het toevoegen van een Whitelabel, klik hier. Je kunt hier kleuropties in orde maken, het uitkiezen van een geslacht, het maken van een logo en nog veel meer. Je whitelabel logo moet een grootte van 200x70 hebben.

Waarom ontvang ik geen referral bonus?

Om geld te maken met de referral links moeten de mensen, die afkomstig zijn van jou, zich aanmelden. De bonus ontvang je echter niet wanneer ze niet zijn aangemeld. Hieronder vindt je een link code die te vinden is op je affiliate pagina. Je inkomsten zullen verschillen afhankelijk de link die je hebt gebruikt. De links kun je hier vinden. Indien een gebruiker zich via jouw link registreert, kun je chaturbate contacten zodat zij onderzoeken als alle stappen worden doorlopen zodat je je bonus kunt krijgen.

Kan ik een pixel plaatsen?

Het plaatsen van een pixel gebeurd alleen wanneer je aan affiliate tracking wilt doen. Hiervoor zal er contact opgenomen moeten worden met chaturbate. Dat kan hier.

Nu aanmelden als affiliate!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden