Chaturbate tokens hack tools en token generators

Chaturbate tokens hack tools en token generators

Hoe werkt het?

Chaturbate tokens hack tools en token generators
11 december 2020

Chaturbate token hacktools. Alles wat je er over wilt weten

Je zult wel eens gehoord hebben van die zogenaamde ‘Chaturbate token hack tools’ en ‘token generators’. Het internet staat er namelijk vol van, omdat zoveel mensen opzoek zijn naar gratis tokens. Waarschijnlijk heb je het ook op die manier gevonden. Maar wat zijn deze token generators dan precies? Ten eerste wil je misschien meer weten over tokens. Dan kun je hier meer over lezen.

Het is begrijpelijk dat je naar een manier zoekt om goedkoop pret te hebben met Chaturbate. Het lijkt natuurlijk geweldig als je genoeg van die tokens had om te genieten van de site. Hoe doen ze het? Lees verder. Je zult veel geholpen worden met deze informatie.

Werkt de Chaturbate token hack echt?

Kort gezegd: Nee. Die token generators werken absoluut niet. Je kunt nog altijd genieten van Chaturbate op een veilige en legale wijze. Klik daarvoor hier. De mensen die deze tokengenerators maken hebben maar twee doelen:

 • Ze willen geld verdienen ten kostte van de gebruikers
 • Ze willen persoonlijke en gevoelige data van de gebruikers hebben, zoals de Chaturbate gebruikersnaam en wachtwoord, zodat ze er elf van kunnen profiteren.

Hoe doen ze dit? Ik leg het je uit

Online tokens toevoegen en genereren

chaturbatehacktools

Zo een website met ingebouwde token generator, wordt een “Credit adder” webpage genoemd. Ze zijn erg succesvol in het overtuigen van mensen, dat hun webpage echt werkt. Ze wijzen normaliter op een foto of filmpje van anderen die “succesvol” zijn geweest in het vergaren van eigen-gratis-credits. Ze bevelen je het volgende te doen: je gebruikersnaam en wachtwoord intoetsen. Vervolgens maken ze de rest zelf in orde.

Maar je moet voor jezelf nagaan: zou je je autosleutels afstaan aan een vreemde, die je belooft dat hij je een complete soundinstallatie zal geven? Dat zou verdacht zijn toch? Dus waarschijnlijk zou je dat niet doen. Waarom zou je dat wel durven met je inloggegevens?

Geloof hier dus niets van! Je krijgt er niets voor terug. Integendeel worden jouw gegevens gestolen. Dit noemt met PHISHING. Vertrouw die sites dus niet.

De enquête websites

Al heel gauw hadden de makers van deze ‘PHISHING’-sites door, dat mensen het heel concept wantrouwden. Zij maakten dus soortgelijke websites, waarbij je je gebruikersnaam invult, verplicht een enquête (survey) doet, waarna je dus gratis credits zou kunnen krijgen. Nieuwsflash: Die krijg je nooit, ongeacht hoeveel enquêtes je invult.

Andere sites laten je foto’s en filmpjes bekijken in ruil voor tokens. Tenminste, dat vertellen ze je. Zij verdienen aan advertentie-filmpjes, maar geven jou nooit iets voor terug. Ook bij de surveys verdienen zij het geld.

Geef trouwens nooit je nummer weg. Heel vaak is dat ook gevraagd bij deze website, onder de noemer dat je moet aantonen dat je geen ‘machine’ bent. Plotseling wordt je verrast met hoge rekeningen aan het end van de maand. Doe het dus nooit!

Downloadbare Hacker Tools

chaturbatetokens

Behalve de token-generators online (ingebouwd in een website) worden er tegenwoordig ook downloadbare “krediet-toevoegers” aangeboden. Ze lijken ook veelbelovend, maar ze zijn waardeloos. Mensen worden betaald om positieve reacties te geven over het product, maar die zijn allemaal ook nep. Geloof het dus niet.

Met dit product zou je ongelimiteerd tokens kunnen krijgen. Je moet alleen maar de applicatie downloaden. Hierna is je PC of laptop gehackt. De programma’s staan vol met coderingen die het volgende doen:

 • Malware en virussen downloaden op je PC of Laptop.
 • Een achterdeur tot je laptop opendoen. Ze kunnen op afstand je PC gebruiken en doen wat ze willen. Je data is niet meer veilig, ze kunnen virussen toevoegen en ze kunnen aanvallen uitvoeren vanuit je PC, zonder dat je het door hebt.
 • Ze kunnen je harde schijf vergrendelen, waarna geld vragen om het weer open te krijgen.

Soms zitten de downloadbare files in een ZIP file. Om deze file open te krijgen moet je eerst een website bezoeken, waar je enquêtes moet invullen om het wachtwoord te krijgen. Die wachtwoorden komen nooit aan.

Conclusie: als je van Chaturbate wil genieten, doe dat het liefst op een legale wijze. Dat is veilig. Registreer je voor een nieuw account, of maak gebruik van je bestaande account.

Wat te doen als je al een hacktool hebt gebruikt en mogelijk je gegevens hebt gegeven

Als je je Chaturbate gebruikersnaam al hebt ingevult op zo een verdachte website, moet je het volgende doen:

 • Verander je inlog-gegevens meteen. Gebruik dezelfde wachtwoord nooit op een andere website.
 • Controleer als de hoeveelheid tokens van je kloppen, zodat het niet gebruikt is door iemand anders.
 • Vraag aan Chaturbate als ze verdachte handelingen zien in je account.

Als je verdachte software gedownload hebt:

 • Scan je computer met een antivirus systeem.
 • Doe een volledige scan met Malwarebytes.
 • Gebruik altijd een back-up van je belangrijke data.
 • Als je data is vergrendeld is geworden door malware, ga dan naar “The no more Ransom Project” webpagina.

Veilig gratis chaturbate gebruiken

Reacties

Plz send me tokens

1000

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden