Chaturbate cam 2 cam

Wat zijn de mogelijkheden?

Chaturbate cam 2 cam
11 december 2020

Chaturbate is een van de meest populaire cam-sites ter wereld. De site heeft een groot aantal cam-modellen, die op het platform worden gestreamd, geweldige videokwaliteit, geen opdringerige advertenties en eerlijke prijzen. Echter heeft de site zelf nog geen specifieke cam 2 cam functie. 

Meer weten over Chaturbate? Lees hier verder: Waarom Chaturbate de beste plek is...

De meeste cam site hebben gewoon een knop waarop je kunt klikken om een ​​cam2cam-sessie te starten. Chaturbate doet dat niet en dwingt je in feite om een ​​tijdelijke oplossing te gebruiken om het model ook te laten zien hoe je je aftrekt. Als je het echter niet erg vindt om een ​​paar minuten te investeren, kun je nog steeds genieten van Chaturbate en een intieme cam2cam-ervaring. Hieronder vindt je een aantal stappen hoe je nog steeds cam 2 cam kan chatten via Chaturbate. 

Hoe cam2cam op Chaturbate in te stellen

De enige manier om het model je te laten zien en horen op Chaturbate, is door jezelf uit te zenden. Maak je geen zorgen, dit betekent niet, dat iedereen je kan zien, want je kunt precies bepalen wie dat doet. Dit is gedeeltelijk de reden waarom Chaturbate zo een toevluchtsoord is voor exhibitionisten. Nadat je je eigen uitzending hebt opgezet, kun je het webcammodel, dat je bekijkt uitnodigen om deel te nemen aan je cam 2 cam-chatroom. Hierna kunnen jullie beiden genieten van spannende cam 2 cam chaturbate momenten. Als je klikt op het tabje ‘zelf uitzenden’ zal je wel eerst moeten verifiëren, dat je daadwerkelijk 18 jaar of ouder bent.

Bevestig, dat je 18 jaar of ouder bent

Na je leeftijd bevestigd te hebben wordt je doorgestuurd naar je eigen persoonlijke uitzendkamer. Aangezien dit niet bedoeld is om een ​​echte chatroom te openen en geld te verdienen door een cam-model voor volwassenen te zijn, hoef je je ID niet op te geven. Je moet Chaturbate echter wel toestemming geven om je camera en microfoon te gebruiken.

Klik om Chaturbate toe te staan ​​je webcam te gebruiken

Als je Chaturbate toestemming hebt gegeven om je webcam te gebruiken ontvang je dan een Adobe Flash Player-prompt in je uitzendt venster. Schakel het in, en klik vervolgens op "Toestaan" als het ook toestemming vraagt ​​namens Chaturbate om je camera en microfoon te gebruiken.

Klik om Chaturbate toe te staan ​​en je webcam te gebruiken

De volgende stap is het instellen van je privacy-instellingen. Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op het tabblad Instellingen en privacy. Eenmaal daar kan je je melding instellingen wijzigen en, belangrijker nog, je omroepinstellingen. Je kunt kiezen of je wilt dat je camera op de voorpagina wordt vermeld, voor welke geslachten je zichtbaar bent en in welke landen / staten je webcam feed te zien is. 

Het belangrijkste, dat je hier moet doen, is een wachtwoord instellen. Hierdoor wordt je kamer voor alle gebruikers vergrendeld, tenzij ze dit wachtwoord kennen, en wordt je camera automatisch op de startpagina verborgen. Het voorkomt dat je wordt bekeken door iemand anders dan degenen die je specifiek kiest.

Instellingen en privacy op je Chaturbate-uitzendpagina

Als je niet van plan bent een omroeporganisatie te worden, die geld verdient, is er geen reden voor je om de details in te vullen buiten de omroepinstellingen (hier meer privacy instellingen). Scrol helemaal naar de onderkant van de pagina en klik op de knop Instellingen bijwerken. Je bent dan officieel klaar met het opzetten van je uitzendkamer. Nu hoef je alleen nog het model uit te nodigen. Je moet je kamer op het ene tabblad open houden, terwijl je naar het model op een ander tabblad kijkt. Anders wordt je uitzending beëindigd.

Hoe ziet je uitzendt ruimte eruit op Chaturbate? 

Het zal niet zo moeilijk zijn om een ​​cam-model te vinden, dat cam2cam op Chaturbate doet, maar je zult er actief naar moeten zoeken, aangezien niet alle webcam-modellen op Chaturbate openstaan ​​voor tweerichtings videochatten. Je kunt gemakkelijker iemand vinden, door te zoeken naar "c2c" in de chatroom van een model of door te filteren op cam rooms, die zijn getagd met # c2c. Je kunt die tag vinden in het menu "meer tags" aan de rechterkant van de tags, op de voorpagina.

Als een artiest je aandacht trekt maar c2c niet op haar pagina vermeldt, vraag het haar dan gewoon. Als ze geen cam2cam doet, ga dan verder. Als ze dat doet, praat dan met haar en vraag haar naar haar c2c-voorkeur, met name of ze de voorkeur geeft aan cam2cammen in een privé chat, of ze het doet voor tips in de open chat, of beide.

Een privéshow op Chaturbate kost minimaal 6 tokens (ongeveer $ 0,60) per minuut, maar kan veel meer kosten, vooral als je cam2cam wilt. Sommigen zullen om meer vragen om bij je kamer te komen dan om voor je op te treden zonder dat te doen, maar meestal niet veel meer. (hier lees je meer over tokens en wat ze kosten)

Nadat jullie het allebei eens zijn over de voorwaarden, deel je het wachtwoord van je kamer met haar in een privébericht en wacht je tot ze bij je show komt. Zodra ze dat doet, zie je een bericht in de chat dat het model zich bij je kamer heeft aangemeld. Dit is echter niet waar de meeste cammeisjes met je zullen praten. Ze spreken of schrijven in hun eigen chat, omdat het voor hen handiger is om dat te doen.

Momenteel kun je de cam2cam functie niet op Chaturbate gebruiken terwijl je een mobiel apparaat gebruikt. Als je eenmaal je uitzendt ruimte hebt opgezet, ben je klaar, dus het is grotendeels een eenmalige hindernis, die binnen enkele minuten kan worden overwonnen. Doe het, en je kunt dan achterover leunen en genieten van je intieme tijd met je favoriete Chaturbate-babes. Deze vorm van cam 2 cam biedt je dus toch de mogelijkheid om optimaal te kunnen genieten van de diensten van deze site.

Nu gratis webcam seks

Reacties

heb er zin joehoeeeee love you babes

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden