Privé shows op Chaturbate bekijken

Privé shows op Chaturbate bekijken

Privé shows op Chaturbate bekijken
30 oktober 2019

Wat is een privé show op Chaturbate?

Een privé show is niets anders dan een bepaalde kamer huren voor jezelf, zodat jij alleen van die show kunt genieten. Voor een model is dit een makkelijkere manier om tokens in te winnen (hoe koop je tokens?). Ze kunnen namelijk tickets verkopen of tokens per minuut als eis om deel te nemen aan de show.

Meer weten over Chaturbate? Lees hier verder: Waarom Chaturbate de beste plek is...

chaturbate priveshow

Hoe spy je bij een privé show?

Je kunt ook spyen op prive shows. Indien je dat wil doen, moet je naar het account gaan van het model waarop je wilt spyen en kiezen voor “spy on this private show”. Je kunt ook naar de “spy shows” tab om alle modellen te zien die die op dat moment in een privé show zitten. Om te kunnen spyen dien je een minimum aantal tokens te hebben, waarna je per minuut zal betalen voor de show.

Hoe start je een privé show?

priveshowchaturbate

Je kunt zelf een privé show beginnen door te klikken op “start private show” onder de broadcaster’s camera beeld. Hierna dien je de prijs per minuut door te geven in een pop-up die verschijnt.  Ook zal er een optie zijn om het filmpje te krijgen wanneer de show voorbij is. Je moet eerst een overeenstemming bereikt hebben met het model om een privé show te geven.

Hoe koop je een ticket voor een privé show?

De broadcaster bepaald zelf een prijs per ticket. Als je dat bedrag aan tokens tipt, krijg je automatisch een ticket. Soms kan een model ook een code toevoegen, waarmee je toegang krijgt als je de code hebt. Dat toets je in wanneer de show begonnen is.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden