Privé shows op Chaturbate bekijken

30 oktober 2019

WAT IS EEN PRIVÉ SHOW OP CHATURBATE?

chaturbate priveshowEen privé show is niets anders dan een bepaalde kamer huren voor jezelf, zodat jij alleen van die show kunt genieten. Voor een model is dit een makkelijkere manier om tokens in te winnen. Ze kunnen namelijk tickets verkopen of tokens per minuut als eis om deel te nemen aan de show.

HOE SPY IK OP BIJ PRIVÉ SHOWS?

Je kunt ook spyen op prive shows. Indien je dat wil doen, moet je naar het account gaan van het model waarop je wilt spyen en kiezen voor “spy on this private show”. Je kunt ook naar de “spy shows” tab om alle modellen te zien die die op dat moment in een privé show zitten. Om te kunnen spyen dien je een minimum aantal tokens te hebben, waarna je per minuut zal betalen voor de show.

HOE START IK EEN PRIVÉ SHOW?

priveshowchaturbateJe kunt zelf een privé show beginnen door te klikken op “start private show” onder de broadcaster’s camera beeld. Hierna dien je de prijs per minuut door te geven in een pop-up die verschijnt.  Ook zal er een optie zijn om het filmpje te krijgen wanneer de show voorbij is. Je moet eerst een overeenstemming bereikt hebben met het model om een privé show te geven.

HOE KOOP IK EEN TICKET VOOR EEN SHOW?

De broadcaster bepaald zelf een prijs per ticket. Als je dat bedrag aan tokens tipt, krijg je automatisch een ticket. Soms kan een model ook een code toevoegen, waarmee je toegang krijgt als je de code hebt. Dat toets je in wanneer de show begonnen is.

Nu gratis webcam seks


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden