Tips om camgirl te kunnen worden

Tips om camgirl te kunnen worden

30 maart 2020

In de praktijk blijkt, dat er veel vrouwen zijn, die het werk van camgirl willen doen. Alleen weten ze niet precies welke stappen ze moeten ondernemen om daadwerkelijk dit beroep uit te kunnen oefenen. In dit artikel wordt precies uitgelegd wat meisjes moeten doen om webcamgirl te kunnen worden op Chaturbate.

De eerste stap

chaturbate model wordenAllereerst is het van belang om na te gaan of je in het bezit bent van de juiste equipment. Als camgirl heb je zeker een goed werkende computer en webcam nodig. Ook een laptop met ingebouwde webcam zou je in het begin goed kunnen gebruiken. Wat webcam-apparaten betreft, maakt Logitech over het algemeen de beste. De reden dat ze geweldig zijn voor webcammeisjes, is dat de HD-modellen een uitstekende video- en audiokwaliteit hebben, zodat je kijkers je goed kunnen zien en horen. Dit is belangrijk omdat hoe beter je te zien bent en klinkt, hoe groter de kans is dat mensen in je chatroom door jou opgewonden kunnen raken. Dit is logisch, maar het is iets dat niet alle nieuwe webcam modellen begrijpen. Wat de internetverbinding betreft, kun je al prima werken met kabelinternet, als je DSL hebt, moet je een beetje testen en experimenteren om te zien of je snelheden snel genoeg zijn om te cammen, al is het eigenlijk wel zo dat je in België overal wel genoeg snelheid hebt.

Aanmelden voor cam-site 

Als je eenmaal alle equipment in place hebt kun je beslissen op welke cam-site je je camgirl-carrière wilt beginnen. Het is moeilijk om direct snel goed geld te verdienen, maar als je het minstens een paar weken volhoudt, zul je waarschijnlijk genoeg volgers verzamelen om serieuze tokens in te trekken. Denk ook niet dat je lid moet worden van een studio, want dat is echt niet zo. Tenzij je om wat voor reden dan ook niet thuis kunt cammen, heb je geen studio nodig. Bij Chaturbate is dat dan ook zeker niet zo en je kunt hier na het aanmelden gelijk aan de slag!

Een Cam Modelnaam kiezen 

Voordat je je aanmeldt voor een account bij Chaturbate, is het natuurlijk van belang om een leuke en unieke cam model naam te bedenken. Het is belangrijk dat je probeert een naam te bedenken, die cool en gedenkwaardig is, maar die door niemand anders wordt gebruikt om te voorkomen, dat fans in de war raken. Je kunt bijvoorbeeld een naam bedenken welke een combinatie is van een stoer woord uit een tijdschrift. Je kunt ook profaan en vies worden als je wilt, het is helemaal aan jou. Probeer het gewoon te laten passen bij de afbeelding, die je wilt maken voor je model persoonlijkheid. Nadat je een naam hebt gekozen die je bevalt, google deze om er zeker van te zijn, dat geen andere modellen deze gebruiken. 

Het is meestal een goed idee om een ​​paar video’s te maken om te verkopen op je profiel, omdat video’s populair zijn en je kunt hiermee meer personen interesseren om je webcamprofiel op te zoeken. Start vandaag nog met het maken van je eigen webcamprofiel en verdien je eigen geld. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden