Chaturbate Model worden

Chaturbate Model worden

Tips voor meer succes

Chaturbate Model worden
21 september 2020

Uiteraard is het een droom van elke nieuwe Chaturbate model om succesvol te worden en daarmede aardig wat geld mee te verdienen. Als je voor het eerst begint als model is het daarom van belang om een goede eerste indruk te maken op de aanwezige gebruikers in je chat kamer of tijdens een cam show. Zorg er verder voor, dat je altijd jezelf bent niet alleen, maar ook zeer creatief zodat gebruikers steeds weer terug willen komen om te genieten van je cam shows. 

Wees gewoon jezelf

 Het is van belang om als model altijd zelfverzekerd te zijn. Chaturbate is namelijk een inclusief, divers platform. Op deze camsite zijn modellen van alle geslachten, rassen, nationaliteiten, seksualiteiten, capaciteiten en lichaamstypes welkom. Voordatje van start gaat met je eigen cam shows is het raadzaam om voor jezelf te bepalen wat je grenzen zijn. Doe alleen dingen op de cam waarbij je je prettig bij voelt. Gebruikers, die je grenzen niet respecteren kun je simpelweg het zwijgen opleggen of verbannen. Het is ook altijd een goed idee om een ​​e-mail ter ondersteuning te ontvangen om ervoor te zorgen, dat de juiste actie wordt ondernomen. Laat verder je persoonlijkheid stralen en wees niet bang om gek te doen en plezier te hebben. Kijkers kunnen zien wanneer je niet oprecht bent en ook als je niet zelfverzekerd bent. Houd verder een klein beetje mysterie over jezelf en laat gebruikers dusdanig geïnteresseerd in je raken, dat ze steeds meer en meer van je te weten willen komen. 

Maak gebruik van sociale media en verlanglijstjes

Naast het zelfverzekerd zijn is het ook raadzaam om gebruik te maken van sociale media en verlanglijstjes. Maak een Twitter-, Instagram- of een ander sociale media profiel met je Chaturbate-gebruikersnaam, zodat fans weten hoe ze je kunnen vinden en je schema kunnen bijhouden. Stuur een Tweet of post wanneer je op het punt staat een cam show te geven met een partnerlink naar je online kamer. Dit zal je helpen volgers op te bouwen en stamgasten in je kamer te zien. Via de aangesloten link krijg je ook een inkomstenaandeel op elk token, dat gebruikers kopen voor nieuwe gebruikers, die je naar het Chaturbate-platform verwijst. 

Maak ook een verlanglijst. Kijkers zien je graag gelukkig en verwennen je graag met cadeautjes. Maak een Amazon-verlanglijst met enkele dingen, die je wilt of nodig hebt om uit te zenden. 

Stel een uitzendschema in

Zend regelmatig uit en plaats een cam-schema in je kamerbiografie, zodat kijkers weten wanneer ze je kunnen zien. Bekijk ter inspiratie ook andere profielen van modellen op Chaturbate.com voor inspiratie. Raak vertrouwd met hoe ze hun uitzendruimte opzetten, hun kamer personaliseren, welke apps en bots ze gebruiken, welke games ze spelen en hoe ze hun shows uitvoeren. Vraag kijkers in je kamer om je account te volgen, zodat ze een melding ontvangen wanneer je online bent. Als je online gaat, zorg er dan voor dat je je volgers op de hoogte stelt door de link ‘Aankondigen dat je online bent’ net boven het uitzendvenster te selecteren. Hiermee wordt een e-mail en browsermelding naar je volgers gestuurd op basis van hun meldingsvoorkeuren.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden