Chaturbate en veiligheid

Chaturbate en veiligheid

Alles over het Chaturbate Beveiligingscentrum

Chaturbate en veiligheid
7 augustus 2020

Het Chaturbate's beveiigingscentrum is een one- stop- shop voor het krijgen van een overzicht van het beveiligingsniveau van je account en waar je extra beveiliging aan je account kunt toevoegen. Er zijn drie items waarop je account wordt beoordeeld te weten; e-mail, wachtwoord en authenticatie in twee stappen. Je kunt dit centrum benaderen door op de koppeling ‘Beveiligingscentrum’ onderaan de site te klikken, naar het tabblad "Instellingen en privacy" te gaan of rechtstreeks naar https://chaturbate.com/security/.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Het zou wel eens kunnen voorkomen, dat je tijdens het inloggen op de site plots niet meer op je wachtwoord kan komen. In dat soort gevallen kun je je wachtwoord simpelweg herstellen door de wachtwoord te resetten op https://chaturbate.com/auth/password_reset/. Als je geen e-mail van de site ontvangt, is het mogelijk dat je e-mailadres niet in het bestand  van de site staat. In het laatste geval kun je direct contact opnemen met de klantenservice van de site voor verdere assistentie.  

Account beveiligingen

Op Chaturbate wordt zeer serieus omgegaan met de veiligheid en daarmede beveiliging van je account. Naast de aanbeveling, dat je je account beveiligt met authenticatie in twee stappen, moet elke gebruiker ook rekening houden met de volgende accountbeveiligingen:

 • Als je op een link in een e-mail of in iemands bio klikt en een Chaturbate-inlogscherm krijgt, voer dan nooit je gebruikersnaam en wachtwoord in, want het is een phishing-link, die probeert je inloggegevens te stelen. Doe hiervan direct een melding bij de beheerders van de site. Voer je inloggegevens alleen rechtstreeks in op Chaturbate.com
 • Om te voorkomen dat je wachtwoorden worden gehackt door social engineering, brute force of een methode voor woordenboekaanvallen, is het aan te raden om niet steeds weer hetzelfde wachtwoord te gebruiken voor meerdere belangrijke accounts. 
 • Probeer altijd een wachtwoord te gebruiken van minimaal 15 tekens. Gebruik daarbij minimaal één cijfer, één hoofdletter, één kleine letter en één speciaal symbool.
 • Het is verder ook raadzaam om de namen van je familie, vrienden of huisdieren niet als wachtwoord of deel van je wachtwoord te gebruiken. 
 • Het is ook aan te bevelen geen postcodes, huisnummers, telefoonnummers, geboortedata, ID-kaartnummers, burgerservicenummers, enzovoort in je wachtwoorden te verwerken. 
 • Het is best om geen woordenboekwoorden in je wachtwoorden te verwerken. 
 • Sla nooit je wachtwoorden op met behulp van webbrowsers zoals FireFox, Chrome, Safari, Opera en IE. De wachtwoorden die via webbrowsers worden opgeslagen kunnen namelijk gemakkelijk onthuld worden. 
 • Het is ook aan te raden om niet in te loggen op belangrijke accounts via de computers van anderen of wanneer je verbinding maakt met een openbare Wi-Fi-hotspot.
 • Stuur verder nooit gevoelige informatie online via HTTP- of FTP-verbindingen, omdat berichten in deze verbindingen met weinig moeite kunnen worden opgesnoven. Gebruik indien mogelijk gecodeerde verbindingen zoals HTTPS en SFTP.
 • Het beste is om je wachtwoorden om de tien weken te wijzigen.
 • Het is ook best om een paar hoofdwachtwoorden te onthouden, andere wachtwoorden op te slaan in een bestand met platte tekst en dit bestand te coderen met 7-Zip of BitLocker, of je wachtwoorden te beheren met een wachtwoordbeheersoftware zoals 1password.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden