Webcam model worden op Chaturbate

Webcam model worden op Chaturbate

2 mei 2019

Hoe word je een chaturbate webcam model?

chaturbate model worden

Chaturbate is een van de bekendste webcam website waarbij modellen geld maken met het geven van shows, het verkopen van foto’s en video’s vanuit hun eigen profiel en het beheren van hun fanclub. Om Chaturbate model te worden moet je alleen het registratieformulier invullen. Verder is het van groot belang dat je aangeeft als je 18 jaar of ouder bent. Indien dit gecontroleerd is kun je beginnen met het verdienen van geld. 

Kost het geld om een chaturbate webcam model te worden?

Om een Chaturbate model te worden kost je helemaal niets. Het enige moment waar Chaturbate geld krijgt is wanneer een klant jouw als model betaald. Door het revenue-sharing systeem wordt chaturbate hun deel direct van het totaal bedrag van de klant afgetrokken.

Nog geen model? Klik snel hier

Wat heb je nodig om een om chaturbate webcammodel te worden?

Alvorens je met Chaturbate begint als model, is het noodzakelijk om de nodige spullen te hebben. Hieronder staan de zaken die je nodig zult hebben:

  • Computer: Windows of Mac.
  • Webcam: met als voorkeur: HD. Indien je dit niet hebt is een laptop met webcam ook goed. Het is belangrijk dat deze in HD is.
  • High-Speed Internet: De internetverbinding moet snel zijn. Gelukkig is het aangeboden internet in Nederland snel. Verder werkt internet met de bekabelde verbinding beter, maar het is niet verplicht. 
  • Digitale kopie van ID: Je moet in het bezit zijn van een legale identiteitsbewijs, zodat je identiteit en je leeftijd worden bijgehouden. De identiteit blijft altijd geheim.
  • Lingerie, speelgoed en atributen voor het geven van de specifieke shows.

Aan de slag bij chaturbate

Na de inschrijving maak je een model account, hier zal je het account en je persoonlijkheid moeten contoleren. De persoonlijke gegevens worden altijd prive gehouden. Bij dit onderdeel zal je een digitale kopie van je ID moeten uploaden, en het modelovereenkomst krijg je ook te zien. Indien je al deze stappen hebt doorlopen, worden de gegevens handmatig gecontroleerd door een chaturbate medewerker. Deze controle wordt gedaan om te zien als je voldoet aan de gevraagde leeftijdsgrens van 18 jaar. Als alles goedgekeurd is, kun je van start gaan met geld verdienen en het geven van shows.

Word nu model!

Reacties

Beste,

Indien ik model word op Chaturbate, zal Chaturbate dan ooit documenten naar mijn thuisadres sturen? Wat met overzichten van inkomsten van betalingsbedrijven, worden deze via post of via e-mail overgemaakt?

Met vriendelijke groeten

Venus

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden