Een goede privacy voor de modellen van Chaturbate

Een goede privacy voor de modellen van Chaturbate

23 maart 2020

Eén van de grootste zorgpunten van modellen is hun privacy. Als je een webcam model wilt zijn en je maakt je zorgen over je privacy dan heb je jezelf vast wel het volgende gevraagd: “wie zou mijn cam kunnen zien?” of “zou ik te zien zijn op andere websites?”

Wie zou mijn cam kunnen zien?

camera chaturbateHier is er goed nieuws. En dat is dat Chaturbate , in tegenstelling tot andere cam websites, zijn best doet om de privacy van modellen te waarborgen. Je kunt zelf bepalen wie je cam allemaal kan zien. Voor modellen in de Verenigde Staten gaat het zelfs een stukje verder; zij kunnen kijkers per staat blokkeren om hun cam te bekijken. Als je bij wijze van spreke in Florida woont, en je wilt niet dat je buren je cam zouden kunnen zien, dan kun je Florida als staat blokkeren. Modellen in andere landen kunnen kijkers per land blokkeren terwijl ieder model kijkers kan blokkeren gebaseerd op hun gender. Al deze instellingen kun je terug vinden in de “Privacy & Settings” tab op je Chaturbate profiel onder de chatbox.

Kan ik gezien worden op andere websites?

Chaturbate heeft een maatregel geïmplementeerd om het kopiëren van de foto’s van modellen te limiteren. Normaliter kan een model heel weinig controle hierop uitoefenen. Deze maatregel treft hen die de algemene voorwaarden vertrappen die betrekking hebben op het gebruik van de data op Chaturbate. Het gaat om de foto’s die vooraf getoond worden op de lijst van modellen die bezig zijn te broadcasten.

Voorheen bleven deze foto’s, dagen nadat een model een broadcast gedaan had, zichtbaar waardoor een indringer de foto moeiteloos kon downloaden om vervolgens illegaal op een andere website te uploaden. Maar met deze nieuwe maatregel van Chaturbate verdwijnen de foto’s enkele minuten nadat een broadcast geëindigd is. Dit betekent ook dat indien iemand een directe link heeft gekoppeld aan de foto of als iemand de directe link plaatst op een andere website, dat die link automatisch zou veranderen naar het Chaturbate logo wanneer de broadcast gestopt is. 

Voor de professionele webcam modellen:

Als je je geld verdient door te seks cammen of als je dat in het verschiet heb liggen, en je populair wilt zijn (welke de inkomsten doen verhogen) in deze industrie, dan zal je het kopiëren en verspreiden van je foto’s en filmpjes juist moeten promoten. Hoe meer kopieën er van jou rondgaan op het internet, hoe meer mensen zich zullen afvragen wie je bent. Het groeiende enthousiasme zal zorgen voor een groter publiek aan kijkers. Je kunt deze groep “nieuwsgierige” mensen tot je persoonlijke fans kunnen maken door een uitstekende membership website te creëren, speciaal voor de fans die lid willen worden, waarop je je beste beeldmateriaal laat zien. Zo kun je meer geld verdienen en je fans een plezier doen.

Voor de overige mensen:

We hopen dat deze informatie en advies je zal helpen om de kwaliteit van je show te verbeteren met een stukje zelfreflectie op je persoonlijke kwaliteiten.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden