Thuiswerken

en geld verdienen als Chaturbate model

Thuiswerken
16 januari 2023

Ben je al een poosje op zoek naar een baan waar je van huis uit kunt werken en daarmee je geld verdienen? Heb je er geen moeite mee om andere personen via een webcam te entertainen en indien nodig uit de kleren te gaan? Dan ben je bij Chaturbate op het juiste adres. Deze site is door de jaren heen van een eenvoudige cam site uitgegroeid tot een van de populairste cam sites in de wereld. Dagelijks krijgt de site duizenden bezoekers en vanwege het groot aantal leden is de site ook voortdurend op zoek naar nieuwe modellen. Jij kunt je dus op eenvoudige wijze op de site aanmelden als Chaturbate model en je geld verdienen. 

Meer weten over webcammen op Chaturbate? Lees hier: Hoe werkt webcammen op Chaturbate?

Geld verdienen 

Op Chaturbate is het absoluut niet moeilijk om geld te verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een modellenaccount van de site en je kunt aan de slag. Je verdient je geld voornamelijk op basis van de tokens die je van je bezoekers en fans ontvangt. Hoe meer tokens je ontvangt hoe meer geld je verdient per cam show. In eerste instantie kunnen bezoekers je shows gratis bekijken. Hebben ze echter speciale verzoekjes, willen ze je foto’s of video’s kopen, dan dienen ze daarvoor te betalen. Je laat ze verder ook betalen voor groepsshows en één-op-één cam shows. Je fans betalen voor deze shows dan per minuut. Je ontvangt op deze site per ontvangen token USD 5 cent. Je verdient dus één USD per 20 ontvangen tokens.

Je kunt ook geld verdienen door affiliatie partner te worden van Chaturbate. Je verdient dan door de website van Chaturbate te promoten. Hoe meer bezoekers de site krijgt vanwege jouw promotie, hoe meer geld je verdient. De mensen die je interesseert in de site geven in de meeste gevallen een bepaald bedrag uit en jij verdient daar dan een bepaald percentage van. 

Meer weten over uitbetalingen? Lees hier: Uitbetaald worden op Chaturbate

Het Chaturbate modellenaccount 

Heb je een bezoekje gebracht aan de website van Chaturbate en ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten die worden geboden? Wil je ook aan de slag als Chaturbate model? Meld je dan vandaag nog aan op deze site voor het Chaturbate modellenaccount. Het aanmeldproces is heel eenvoudig en om aan de slag te gaan op de site als model heb je enkele basis zaken nodig. Je kunt bijvoorbeeld pas met geld beginnen te verdienen als je in het bezit bent van een goed werkende computer, een stabiele internetverbinding en je dient ouder te zijn dan 18 jaar. Je hoeft in het begin niet speciaal te investeren in dure webcams en telefoons. Pas als je een poosje geld aan het verdienen bent op de site kun je op gegeven moment overwegen om te investeren in betere webcams, microfoons en belichting. 

Het Chaturbate modellenaccount kun je onder andere aanmaken door te surfen naar de startpagina van de site. Als je eenmaal op deze pagina bent kun je in de rechterbovenhoek klikken op de aanmeldingslink. Bij het aanmelden als model op de site zul je enkele persoonlijke gegevens moeten delen met de site zoals je je naam, geboortedatum en e-mailadres. Na bevestigd te hebben dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen kun je klikken op het tabje ‘aanmelden’. Hierna zou je kunnen klikken op de link ‘Ik wil mijn camera nu uitzenden’. Je kunt echter pas beginnen als model als je je leeftijd hebt laten verifiëren op de site. Personen die jonger dan 18 jaar zijn mogen onder geen beding lid worden van Chaturbate.

Uiterlijke kenmerken 

Om als model op te kunnen treden op deze cam site hoef je niet super sexy, slank of dik te zijn. De site is veelzijdig en er zijn mannen die bijvoorbeeld graag cam shows volgen dikke, vol slanke of slanke vrouwen. Je hoeft ook geen cam ervaring te hebben om als model op deze site op te treden. Je moet gewoon jezelf blijven als je aan het cammen bent. Personen die een sexy lijn hebben zullen misschien meer gebruikers naar hun toe trekken, maar als ze geen show weten te geven en de andere met een minder sexy lijn als je wensen en voorkeuren in vervulling doen gaan, dan zullen ze op gegeven moment zeker het andere model opzoeken. Men is per slot van rekening op zoek naar erotische entertainment. Voor modellen is het belangrijk dat ze hun niche vinden. Sommige modellen zenden live hardcore sex cam-shows uit en anderen gaan nauwelijks uit de kleren. Sommigen spelen zelfs gitaar en zingen een liedje en weten daarvoor veel tokens in de wacht te slepen. 

Een unieke site vol mogelijkheden 

Chaturbate kun je per slot van rekening zien als een unieke site vol mogelijkheden. Ben je misschien schoolgaand, ben je alleenstaande moeder of prefereer je thuiswerken? Dan kun je ervoor kiezen om geld te verdienen als model bij Chaturbate.nl. Je zult als model op diverse manieren moeten trachten om bezoekers en fans naar je chatkamer te trekken. Dit kun je doen door steeds andere spannende cam shows neer te zetten. Je kunt het de ene keer houden op een gesprekje met je leden, de andere keer op een dildo show en weer een andere keer op een hete strip of seks show. Hoe heter je shows hoe meer de bezoekers zullen snakken naar je shows. 

Als je niet precies weet wat je als nieuwe model aan shows moet neerzetten, dan kun je in het begin afkijken van je collega’s. In je vrije tijd kun je nagaan hoe je collega’s haar cam shows neerzetten daarmee tokens verdient op de site. Je kunt op basis daarvan een eigen strategie ontwikkelen om ook meer betalende gebruikers in je chatkamer te krijgen. Hoe meer gebruikers je in je chatkamer hoe meer tokens verkocht worden en hoe meer winst.  

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden