Hoe Voorkom Je dat Je Herkend Wordt?

Hoe Voorkom Je dat Je Herkend Wordt?

Is dat mogelijk met het internet van nu?

Hoe Voorkom Je dat Je Herkend Wordt?
24 juli 2020

Wanneer je graag een carrière als camgirl wil beginnen, maar liever niet wil dat anderen daar achter komen, kan dat best lastig zijn. Het is helemaal niet moeilijk om een camgirl te worden en je hebt maar een paar dingen nodig om te beginnen. Je kan als camgirl ook veel geld verdienen, soms zelfs meer dan bij een normale baan. Je moet daar echter wel bij accepteren dat er risico’s aan verbonden zitten, waaronder herkent worden door iemand die je kent. 
 

Kan Je Stiekem Webcamgirl worden?

Er zijn verschillende manieren waarop mensen je kunnen ontdekken wanneer je een webcammodel bent. Eén van deze manieren is het meest vanzelfsprekend: ze komen je tegen wanneer je een live video aan het doen bent. Daarnaast kunnen ze ook een opgenomen video van je tegenkomen. Er zijn namelijk verschillende programma’s waarmee je je open tabblad kan opnemen. Wanneer iemand dit bij een video van jou doet en deze later op een andere website plaatst, ben je nog zichtbaarder voor de wereld. Websites zijn vaak vrij behulpzaam en kunnen de video verwijderen als jij aantoont dat deze zonder je toestemming is geplaatst, toch zullen er dan altijd nog mensen zijn die de video al hebben gezien. Als je pech hebt, kan het zo zijn dat een familielid of vriend deze video’s dan al heeft gezien. 
 

Kennissen en Familieleden

Het kan natuurlijk ook zo voorkomen dat één van je kijkers een familielid of kennis blijkt te zijn. Wie weet zijn ze een beetje aan het browsen tot ze per ongeluk op je profiel terecht komen. Wanneer het iemand is met wie je een goede band hebt, komt het goed en kan er vooral om gelachen worden. Maar als het iemand is met wie je niet zo goed overweg kan, kan het ook een onprettige ervaring worden. Om zo’n risico te vermijden is lastig, tenzij je besluit om geen camgirl te worden. 
 

Handige Tips

Een mogelijkheid om de kans op herkenning zo veel mogelijk te verkleinen is door je gezicht niet te laten zien. Zo wordt het een stuk lastiger om je te herkennen, maar dit kan wel je inkomsten verminderen. Mensen vinden het namelijk leuker om het gezicht van hun webcammodel te kunnen zien. 
 
Je hebt natuurlijk ook een blokkeerfunctie die je kan gebruiken, bijna elke website heeft deze. Chaturbate is een internationale website en biedt zelfs blokkeerfuncties aan voor hele regio’s of landen. Zo kan je ervoor kiezen dat niemand uit hetzelfde land als jij jouw video’s kan bekijken. Zo wordt de kans op herkenning een stuk minder. Wanneer je echter een buitenlandse proxy gebruikt, werkt deze functie niet. Maar dit gebeurt maar in een klein aantal gevallen. 
 

Uit dit artikel kunnen we dus concluderen dat het lastig is om te voorkomen dat je herkend wordt. Gelukkig kan je met behulp van de blokkeerfunctie nog best een eind komen zodat je de minste kans hebt om ontdekt te worden. Toch blijft dit het internet en kan je niets 100% garanderen. Het beste is om je familie op de hoogte te stellen wanneer zij hier open voor staan. Zo komen jullie allen niet voor onverwachte verrassingen. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden