Webcam modelling voor de hetero man

Webcam modelling voor de hetero man

23 maart 2020

als man op chaturbateAls je als hetero man een webcam model wilt zijn kan het soms zenuwslopend zijn. Het staat als paal boven water dat het grootste deel van Chaturbate gebruikers uit mannen bestaat welke betekent dat je, ongeacht je seksuele geaardheid, heel vaak voor gay/biseksuele mannen zal moeten performen.

Lang geleden, voordat ik een webcam model werd, bracht ik mijn tijd door in ‘de business’ door modellen te rekruteren. In de advertenties die ik plaatste, leek ik evenveel reacties van mannen en vrouwen te krijgen, maar heel weinig van die mannen registreerden zich uiteindelijk tot model in vergelijking met het aantal vrouwen dat het wel deed. De mannen die ervoor kozen om het niet te doen leken hun besluit te baseren op een antwoord van om en bij dezelfde vraag:

“Moet ik voor gay mannen performen”?

Mijn antwoord was steeds hetzelfde:

“Nee, je MOET niet maar je zult geen geld verdienen als je het niet doet”

En dat is de keiharde realiteit! Het idee om betaald te worden, door een groep hete dames, voor een cam show is een leuk idee maar niet realistisch. Ik ben al ruim een jaar zelf model en ik kan op mijn vingers tellen hoe vaak ik getipped of in een privé show gehuurd werd door een vrouwelijke klant. Ja, het gebeurd wel maar dit is zeldzaam moment waar je van moet genieten. Maar in de realiteit zijn het de mannen die willen genieten van deze shows. Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen eerder seksueel getriggerd worden door visuele handelingen dan vrouwen en dan zal ook niet veranderen; ongeacht de seksuele geaardheid. 

De juiste mindset

Nu dat het duidelijk is moeten hetero mannen die in deze business willen werken, de juiste mindset hebben. Je moet erover denken zoals het is: Het is je werk! En dit werk verwacht van jou om een show te geven, ongeacht het publiek. De mannen die binnen komen tijdens een broadcast zijn potentiele betalende klanten; veel van ze zijn gek op het idee om een hetero man gay-handelingen te laten plegen. Dus het feit alleen dat je hetero bent is al een voordeel. Ik heb klanten gehad die zeiden dat ze van het idee houden om gebruikt en vernederd te worden door een hetero man – ik speelde daarop in. Anderen alweer willen de competitie; ze willen je overtuigen dat ze je beter kunnen bevredigen dan een vrouw ooit zou kunnen.

Als je in de juiste mindset bent zijn dit de scenario’s die je wilt om meer te kunnen verdienen:

Plaag ze..

Doe ze geloven dat je het MISSCHIEN zou overwegen om ze je te laten pijpen of wat het dan ook is dat ze met je willen doen. Niet omdat je ze dat zegt wilt het zeggen dat het waar is. Onthoud: jij bent een model en het is allemaal deel van de show. Dat is het allerbelangrijkste dat je moet onthouden. En als je het eenmaal een tijdje doet zal het comfortabeler en makkelijker worden totdat het geen probleem meer voor je is.

cam 2 cam

Een ander probleem voor hetero mannen ontstaat wanneer ze uiteindelijk in een privé/betaalde chat met een klant zijn. Vele van de kijkers zullen: “cam 2 cam” met je willen doen wat trouwens een grote aanrader is om altijd ‘ja’ te zeggen. Het is bewezen dat deze C2C sessies langer duren dan wanneer een model gewoon een show doet. Het doet de klanten geloven dat je ook echt van geniet. In het begin zal het misschien een beetje vreemd voor je zijn, maar je went er wel aan. Je hoeft ook niet daar te zitten en te staren naar hun cam. Het geeft je de mogelijkheid om ze te zien (wat je af en toe wel moet doen) zodat je met ze kan praten waardoor het overkomt alsof je echt aandacht aan ze geeft. Ik weet dat dit onbetrouwbaar lijkt voor sommige mensen maar het komt steeds neer op het feit dat dit maar een show is.

Sommige jongens kunnen hun erectie kwijtraken wanneer ze moeten zien hoe een andere jongen masturbeert; maar dat is niet erg. Doe gewoon wat je moet doen om de klant tevreden te stellen in een show waar ze voor betalen. Heel vaak, wanneer ik aan het cammen ben, draai ik lesbienne porno af in een hoekje van me scherm om stijf te blijven. Zorg er wel voor dat de klanten geen vrouwen op de achtergrond horen als je hiervoor kiest; zet het volume lager! Anders zal je ze kwijtraken.

Een model zijn als hetero man is niet voor een ieder weggelegd.

Sommige mensen hebben serieuze homofobie en kunnen de druk van zo een werk niet aan om succesvol erin te zijn. Jammer genoeg zijn er niet genoeg vrouwen die bereid zijn om te betalen voor een show waar een man zich aan zichzelf vergrijpt. Hierdoor bestaat de mogelijkheid niet om ALLEEN voor vrouwen te showen.

Maar als je hier neutraal over kunt denken dan weet je dat deze mensen je nooit kunnen aanraken of ontmoeten. Een webcam model als hetero man kan erg winstgevend zijn; het hangt helemaal van jou attitude af!

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden