De top 7 redenen waarom modellen Chaturbate liefhebben

De top 7 redenen waarom modellen Chaturbate liefhebben

11 april 2019

1 Verkeer op Chaturbate:

Als je pas begint met Chaturbate gaat het moeilijk zijn om optimaal verkeer te hebben. Bij chaturbate wordt de mogelijkheid jou aangeboden om je klanten verkeer op te bouwen en veel te verdienen. Hiervoor zal je wel moeten werken, maar dat is overal het geval.

2 Het is leuk:

Chaturbate is ongelooflijk leuk. Ga maar eens op de site en neem een kijkje naar de glimlachen van de modellen. En hoe vaak lach jij als je naar ze kijkt. Andere sites hebben een geweldig platform met leuke functies, maar op chaturbate blijken de modellen meer plezier te hebben. Een levendige en positieve sfeer bevorderd de houding van de modellen. Het is gelijk te merken aan hun gezichten en stemmen.

3 Iedereen is welkom:

iedereen welkom op chaturbateChaturbate wordt vaak vergeleken met MyFreeCams, omdat beide gebruik maken van het ‘Free Chat’-model. Chaturbate is anders dan MyFreeCams, omdat zij belangrijke voordelen bieden. Ten eerste staat Chaturbate open voor ALLE geslachten, leeftijden (18+), koppels, transgenders, sexuele voorkeuren, etc... MyFreeCams is alleen geschikt voor vrouwen tussen 18 en 45 jaar. Hierdoor beschikt Chaturbate over een groot deel van de bevolking. Als model kun je dan van een groter publiek genieten, ongeacht je niche of fetisj. Op MyFreeCams zijn bijvoorbeeld transgenders, Gay en Matures niet toegestaan, maar op Chaturbate wel.

Nog geen model? Klik dan hier!

4 Geen cam score:

Een ander voordeel bij Chaturbate is dat zij geen gebruik maken van Cam Score. Dit is een methode die MyFreeCams gebruikt. Hiermee wordt de voorpagina geordend, voor wat betreft de volgorde van cams erop. Een hogere score betekent een hogere rang, waardoor je meer verkeer krijgt. Je zou denken dat een camscore van MyFreeCams een competitie is, en de meeste modellen vinden het niet leuk het tegen elkaar op te nemen, om zo hun geld te verdienen. Voor degene die pas begint met MyFreeCams is de CamScore een groot probleem, omdat ze worden gedwongen om tegen oudere leden, met een groot aantal fans en aanhangers, te rivaliseren. Om deze reden maakt Chaturbate geen gebruik van de cc score, en het systeem is voor de meeste modellen eerlijker.

5 Fooi Cultuur:

Het is Chaturbate gelukt om een leuke en verslavende cultuur van tippen op te bouwen. Voor het bereiken van bepaalde doelen, werken de leden vaak samen. Elke keer wanneer er een nieuw doel wordt bereikt krijgen de leden een beloning van het model. Het systeem is fantastisch, omdat ze elkaar helpen met hun verdiensten door een samenwerkende band op te bouwen. Soms komt het voor dat de leden in competitie met elkaar zijn door elkaar te overtreffen. Het is een ego ding. Enkele voorbeelden zijn: “Mijn pik is groter dan de jouwe”, “ze houdt meer van mij omdat ik haar een groter tip geef”. Je kunt zien dat deze cultuur van tippen een ziekte is en dat jongens zichzelf gewoon niet kunnen beheersen. Het is voor hen zeer machtig en onweerstaanbaar, dit betekend dus meer geld voor jou als model.

6 Dagelijkse betalingen:

Chaturbate is de enige webcam site waar er een dagelijks uitbetaling wordt aangeboden. Je wacht dus geen weken meer om te ontvangen. Als je onkosten hebt, is het fijn om te weten dat je je geld per direct kan storten op de bank.

7 Gebruiksgemak:

Chaturbate is zeer eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Nu hoef je niet meer te wachten om je aan te melden en om uit te zenden. Je merkt dus dat Chaturbate over een groot aantal voordelen beschikt voor opkomende leden. Of je nou cammodel of bezoeker bent, op Chaturbate zul je altijd genieten van de activiteiten. Chaturbate is hierdoor gegroeid op deze markt.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden