De Voor- en Nadelen van het zijn van een Camgirl

De Voor- en Nadelen van het zijn van een Camgirl

Werken als camgirl, iets voor jou?

De Voor- en Nadelen van het zijn van een Camgirl
24 juli 2020

Werken als cammodel heeft zowel veel voordelen als veel nadelen. Het is daarom ook geen keuze die je lichtjes kan maken wanneer je in de business treedt. In dit artikel kan je de voor- en nadelen vinden van het zijn van een camgirl. Zo kan je weloverwogen een beslissing nemen.

De Voordelen op een Rij

1. Volgens je eigen rooster werken
Dit is wellicht een van de grootste voordelen uit de webcamwereld. Je kan namelijk je eigen agenda opstellen. Denk nu echter niet dat je heel veel vrij hebt, een plekje winnen in de wereld van cammen kost veel tijd, maar je bepaalt zelf wanneer je werkt. Ben je ’s avonds actiever dan ’s ochtends? Geen probleem, je kan vanaf nu lekker uitslapen! Cammen is hard werk, maar je zal er uiteindelijk veel profijt van hebben.

2. Verdien geld terwijl je slaapt
Als je eenmaal een aantal fans hebt, kan je ook producten aanbieden die zij kunnen kopen, zoals video’s, foto’s of merchandise. Terwijl je slaapt, kunnen je fans nog steeds genieten van jouw content zonder dat je daar iets extra’s voor hoeft te doen! Je hebt tegenwoordig ook veel websites die volgens een betalingsplan uitbetalen. Zo weet je precies wat je maandelijks verdient aan extra content. 

3. Je ontvangt fooi of cadeaus
Er zijn genoeg mannen die helemaal verliefd worden op een camgirl als jij. Eén van de voordelen die daarbij komen kijken is dat je soms leuke cadeaus of fooien ontvangt terwijl jij je video’s maakt. Je kan zelfs een verlanglijstje maken en deze delen, zodat je fans precies kunnen bestellen wat jij wil hebben. Als je ze daarvoor bedankt, voelen zij een echte connectie en ben jij weer wat spullen rijker.

4. Veel vertrouwen
Een ander voordeel van werken als camgirl is dat je vaak overladen wordt met complimenten en lof. Zeker wanneer jij normaal gesproken een laag zelfbeeld hebt, zullen deze complimenten je veel vertrouwen in jezelf en je lichaam geven. Dit uit zich dan weer in betere prestaties. Het is een win-win!

5. Jij bent in controle
Welk platform je ook gebruikt, jij bepaald altijd de prijzen en wie met jou in contact mag komen. Daarnaast is het helemaal aan jou wat je doet en hoe ver je gaat met het cammen. Niemand kan je dwingen iets anders te doen, zeker niet via een computer scherm.

De Nadelen op een Rij

1. Je moet hard werken
Hoewel de wereld van het cammen ontzettend open is, zijn er duizenden anderen die je voor zijn gegaan. Om succesvol te worden moet je er dus zeker uitspringen en dat kost veel werk. De eerste paar weken of maanden zal je weinig tot niets verdienen, maar dit zijn juist wel de maanden waarin je het hardst moet werken. Heb je dan eenmaal een basis, dan kan je iets rustiger aan gaan doen. 

2. Veel hoogtepunten, maar ook veel dieptepunten
Wanneer je een maand lekker veel verdient, betekent dit niet dat het voortaan altijd zo gaat zijn. Elke maand is weer anders, dus het kan best zijn dat de maand daarop een dieptepunt is qua verdiensten. Wanneer je een spaarrekening met een buffer opzet, dan heb je iets om op terug te vallen als het eens niet zo lekker loopt. 

3. Je wordt herkend
Hoe goed je ook je best doet om privé te blijven, er is altijd wel iemand die je persoonlijk kent. Afhankelijk van je familie en vriendenkring kan dit invloed hebben op hoe er met je wordt omgegaan. Daarnaast zijn er mensen die je video’s kunnen opnemen en voor hun eigen profijt uploaden op porno websites. Begin deze baan dus alleen als je op de hoogte bent van alle mogelijke scenario’s. 

4. Het blijft voor altijd online
Zeker wanneer je populair bent geworden, zal je content voor altijd blijven bestaan. Zelfs als je na 3 jaar klaar bent en een “nieuw” leven wil beginnen. Dit is onderdeel van je geschiedenis, en zo moet je het dan ook behandelen. Je kan websites aanvechten, maar dit is vaak tevergeefs. 

Hier heb je zojuist alle voor- en nadelen van het werken als cammodel gelezen. Als je zeker weet dat de adult-industrie iets voor je is, dan is het een ideale carrièrekeuze waar je nog lang veel ee kan verdienen. Chaturbate is een fijne website voor zowel beginners als gevorderden. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden