Hoe gaat Chaturbate om met je privacy?

Hoe gaat Chaturbate om met je privacy?

Alles over veiligheid

Hoe gaat Chaturbate om met je privacy?
11 februari 2021

De meeste gebruikers van Chaturbate alsook de gasten hebben vooral interesse in de wijze waarop Chaturbate omgaat met hun privacy. Het is goed om te weten, dat deze cam site een speciale privacy beleid heeft ontwikkeld welke strikt nageleefd wordt. Dit beleid is van toepassing op alle informatie, die door jou als gebruiker verstrekt wordt aan de site, inclusief de mobiele apps, communicatie per e-mail en via sociale media, telefonisch en persoonlijk. Het omvat ook alle informatie, die de site van derden ontvangt. Het privacy beleid is op een ieder van toepassing, die gebruik maakt van de diensten van de site (in welke vorm dan ook). 

Welke informatie verzamelt de site van je? 

De site verzamelt onder andere informatie welke je zelf verstrekt bij het inloggen, denkende aan je gebruikersnaam, e-mailadres en geboortedatum. Ook informatie betreffende je IP-adres en informatie over accounts, die je hebt bezocht, producten en diensten waarop je hebt geklikt of waarin je interesse hebt getoond. Ook informatie betreffende je interactie met het Platform, inclusief eventuele advertenties, informatie die verzameld is geworden met behulp van cookies, die op je apparaat zijn opgeslagen over je gebruik van het platform en / of geselecteerde websites van derden en informatie, die verzameld of onthouden is geworden met behulp van technologieën, die vergelijkbaar zijn met cookies, zoals apparaat-ID's op je mobiele apparaat worden door de site opgeslagen. 

Wat gebeurd er met je informatie? 

Door toegang te krijgen tot het platform, ga je ermee akkoord, dat de site je informatie (inclusief persoonlijke informatie) mag verzamelen, bewaren, gebruiken of anderszins verwerken om je die producten en diensten te leveren, die je aanvraagt ​​of waartoe je toegang hebt, en om de diensten van de site verder te ontwikkelen. Door je e-mailadres te verstrekken, ga je ermee akkoord e-mails van de site te ontvangen of namens de site te verzenden met berichten over je account, inclusief, maar niet beperkt tot, aankoopbevestigingen, verlengingsbevestigingen en waarschuwingen, waarschuwingen die je mogelijk hebt aangevraagd, inclusief waarschuwingen met betrekking tot streaming-uitzendingen van andere gebruikers of inzendingen van inhoud en nieuwsbrieven. Mocht je besluiten een nieuwe e-mailadres te hanteren voor deze site, dan kun je je e-mailadres op elk moment wijzigen. (meer over bescherming)

Twee-factorenauthenticatie

Gebruikers hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de tweefactorauthenticatie om hun account te beschermen. Als je echter daarvan gebruik maakt, dan verstrek je je telefoonnummer rechtstreeks aan een derde partij genaamd Twilio. Hun gebruik van deze informatie valt buiten het privacy beleid van Chaturbate. Twilio ontvangt echter geen informatie over je account buiten het telefoonnummer, dat je hen rechtstreeks verstrekt hebt. (meer over deze authenticatie)

Diensten voor fraudepreventie

Chaturbate maakt gebruik van diensten van derden om fraude en andere schade aan het systeem van de site te voorkomen. Mochten je handelingen of je apparaten schadelijk blijken voor de diensten of de functionaliteiten van de site, dan kan dat leiden tot beëindiging van je account. Deze informatie wordt voor onbepaalde tijd bewaard voor de bescherming van het platform en de overige Chaturbate gebruikers.

Registratie

Als je een bezoekje brengt aan de site van Chaturbate, dan hoef je geen informatie te verstrekken om het platform te gebruiken. Besluit je echter om een account aan te maken? Dan dien je in dat geval wel een gebruikersnaam en geboortedatum op te geven om aan te tonen, dat je voldoet aan de minimumleeftijdsvereisten en je geslacht. Deze informatie, samen met alle informatie, die je in je accountprofiel wilt verstrekken, zal openbaar worden gemaakt in verband met je gebruikersnaam.

Als je besluit een "Bijdrager" -account aan te maken, dit is een account, dat is toegestaan ​​om digitale valuta te ontvangen van andere gebruikers van het Platform, dan dien je een kleurenkopie te overleggen van je huidige door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto. Deze informatie wordt door de site opgeslagen in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Je dient verder ook je betaalgegevens in te geven, en informatie welke betrekking heeft op het betalen van belastingen. 

Als je besluit om een ​​webmasteraccount bij het platform aan te maken, dan dien je ook je betaalgegevens en adres in te geven. Mogelijk moet je ook bepaalde informatie verstrekken over de belastingbetaler. 

Prikborden, blogs en andere openbare forums

Naast gebruikersprofielen kan het Platform mededelingenborden, blogs en andere door gebruikers gegenereerde inhoudsfaciliteiten bieden. Alles wat je op een van deze manieren deelt, wordt als openbare informatie beschouwd. Je moet altijd voorzichtig zijn wanneer je besluit je persoonlijke gegevens vrij te geven.

Waarvoor zouden je persoonsgegevens gebruikt kunnen worden? 

Je gebruikersnaam zal worden gekoppeld aan alle activiteiten, die je op het platform onderneemt, inclusief maar niet beperkt tot verzonden berichten, gedeelde inhoud en gestreamde inhoud. Je geslachtsinformatie wordt verder gebruikt om je account en de inhoud, die je deelt te categoriseren, zodat sitegebruikers deze gemakkelijker kunnen vinden. Verder worden je IP-adressen, apparaatgegevens en andere gebruiksinformatie door de site gebruikt om het platform te optimaliseren voor gebruik. 

Je gebruiksgeschiedenis kan ook worden gebruikt om het interne algoritme van de site te helpen andere Platform-gebruikers aan je aan te bevelen. Je informatie kan ook worden gedeeld met derden waarmee de site een contract heeft gesloten om bepaalde services op de website te leveren, zoals hostingservices van derden en site-optimalisatiediensten. Je betaalgegevens, zal worden gedeeld met derden (zoals bijvoorbeeld de bank waarmee de site zaken doet) alleen als dat nodig is om betalingen aan je te verwerken met behulp van de "betalen aan" –informatie, die je hebt verstrekt aan de site. 

Je overheidsidentificatie, zal indien nodig worden gedeeld om in lijn te zijn met de geldende wet- en regelgeving.  De site doet er alles aan om al je persoonsgegevens secuur op te slaan en zoveel als mogelijk te beschermen tegen derden, die andere oneerlijke gedachten op na houden. Je gegevens zullen ook nooit zomaar verstrekt worden aan derden tenzij dat een vereiste is om in lijn te zijn met de toepasselijke wetgeving. 

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden