Maak Gebruik van Apps en Bots

Maak Gebruik van Apps en Bots

Ze zijn erg nuttig

Maak Gebruik van Apps en Bots
1 oktober 2020

Als lid kan je op Chaturbate gebruik maken van verschillende zogenoemde bots en apps. Op deze manier kan je de ervaring binnen je chatroom aanpassen naar jouw smaak. Zo kan je dankzij de verschillende apps berichten wijzigen, het aantal binnenkomende fooien tellen, een timer instellen en bepaalde berichten doorsturen naar een specifieke kamer. Via deze toolset kan je daarnaast ook een paar leuke games opzetten die je chatroom flink gezellig maken.

Bots zijn ook een soort app, maar hoewel zij minder functies hebben, kan je ze een bepaald doel geven in een chatroom. Elke chatroom kan meerdere bots gebruiken waarvan elk een andere functie heeft.

Gebruik maken van apps en bots is helemaal niet zo moeilijk. Je moet gewoon naar “Broadcast Yourself” gaan en op deze pagina op de tab “Apps en Bots” klikken.

Hoe werken apps?

Iedereen kan, wanneer hij of zij dat wil, een app maken. Ook kan je al bestaande apps gebruiken. Alle apps zijn namelijk open source, wat betekent dat je vrij bent om de codering hiervan aan te passen. De apps werken met Javascript, dus wanneer je hier een beetje ervaring mee hebt, zou het geen probleem moeten zijn om hiermee te werken.

Wanneer je de broncode van apps bekijkt, kan je op deze manier leren hoe je zelf een app kan bouwen. De broncode geeft namelijk precies aan hoe de app is opgebouwd. Als je een app van iemand anders gebruikt, benoem dit dan wel ergens. Zo krijgen deze mensen wel de eer voor de moeite die zij in deze app hebben gestopt.

Hoe gebruik ik een bot?

Iedereen is vrij om gebruik te maken van bots. En net als de apps, zijn bots ook open source. Je kan ze dus vrij aanpassen en gebruiken hoe je maar wil. Ook hier is het belangrijk om eer te geven aan degene die de bot heeft gemaakt. Bots kunnen op bepaalde sleutelwoorden in de chat reageren, zodat je altijd een antwoord paraat hebt.

Hoe maak ik een bot speciaal voor mij?

Je bent vrij om je eigen bots te ontwikkelen, maar je kan ook iemand inhuren om het voor je te doen. Alle bots worden gemaakt door community leden, dus je kan iemand betalen om het voor je te doen, of een leuke ruil instellen waarbij zij een bot voor je maken en je ze een leuke video als bedankje geeft.

Waar worden bots en apps getest?

Voordat je je nieuwe app of bot wil gaan gebruiken, kan je deze bots testen. Dit gebeurt via een testbed op /testbed.cb.dev/. Is de app naar je smaak? Dan kan je deze daarna in je eigen chats gebruiken! Via het testbed kan je je account aanmaken en op deze manier de app testen. Veel plezier!

Nog geen model? Klik snel hier

Reacties

hoe kan je een Magic senjoy connecteren op charurbate?

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden