Succesvol Chaturbate webcammodel worden

Succesvol Chaturbate webcammodel worden

13 april 2020

Handige tips voor de camgirl

camgirl wordenEr zijn al talloze webcamwebsites waar kijkers naar toe kunnen en zelfs een groter aantal camgirls, die er nu op werken. Op elk moment van de dag is er een ruime keuze aan live cam-shows waar klanten uit kunnen kiezen. Om succesvol te worden als camgirl is het belangrijk om de tips en trucs te kennen, die ervoor kunnen zorgen, dat je kijkers niet alleen blijven tijdens je camshows, maar ook nog terugkomen. In dit artikel krijg je enkele tips en trucs voor op Chaturbate waarmee je je fanbase kan vergroten en jezelf kan opwerken naar de top in de cam- modellenwereld. 

Produceer video’s van hoge kwaliteit 

De kwaliteit van je live video kan met veel dingen worden verbeterd. Een moderne HD-webcamera en een stabiele snelle internetverbinding, is de beste manier om mee te beginnen. Zorg er ten tweede voor dat je kamer goed verlicht is en niet flikkert. Als je kamer donker is, zal je camera meer tijd besteden aan het maken van elk videoframe, waardoor je beeld per seconde lager wordt met als gevolg een video van slechte kwaliteit. 

Blijf fit en zorg voor je uiterlijk 

Onthoud dat je lichaam mensen het meest aantrekt. Niemand zal betalen om naar je te kijken als je niet aantrekkelijk bent. Daarom is het erg belangrijk om je lichaam in goede conditie te houden. Het betekent echter niet altijd, dat je slank moet zijn. Veel bezoekers houden van lichamen in verschillende vormen en maten. Zorg gewoon voor je lichaam en laat het er gezond uitzien. Vergeet je make-up, haar en nagels ook niet. Elk klein detail is belangrijk in het werk van de camgirl. 

Zorg ervoor dat je werkruimte er netjes en verzorgd uitziet 

De manier waarop je je webcamera instelt, is erg belangrijk. Je moet het op een bepaalde manier plaatsen, dat het een goed zicht op je kamer of studio geeft. Houd je werk (speel)ruimte schoon en netjes. Je kunt in het webcamvoorbeeldscherm zien wat je bezoekers kunnen zien en je moet ervoor zorgen dat er geen vuil, geen rommel en geen onnodige dingen in de buurt zijn. Houd bovendien de dingen die je nodig hebt binnen handbereik, zodat je niet midden in de show uit de camerazone komt, omdat je een dildo bent vergeten op de kast en deze nog even erbij moet halen. 

Blijf positief en deel je goede emoties met mensen 

Je moet houden van wat je doet, anders verveel je je. Blijf altijd glimlachen en wees positief, zelfs als je te maken krijgt met onbeleefde kijkers. Houd er rekening mee, dat als je ruzie maakt met een volger, je conflict zichtbaar is voor anderen, en dit is niet wat mensen willen zien. Je kunt opp Chaturbate gewoon de ongewenste persoon in de chat verwijderen of verbannen. Je kunt over jezelf en willekeurige dingen praten met je publiek, je gevoelens en emoties met hen delen, maar probeer het kickend en opwindend te houden. 

Vermaak en communiceer met je volgers 

De beste manier om mensen van je te laten houden, is door ze bezig te houden. Ga niet zomaar zitten of verlaat vooral niet zomaar je camera als je live bent. Probeer van positie te wisselen, de kijkers zullen je lichaam vanuit verschillende hoeken beter bekijken. Beweeg en schud je lichaam, doe verschillende dingen, je kunt zelfs zingen of dansen. Blijf je publiek iets geven. Ook horen mensen graag de stemmen van camgirls. Typ minder, communiceer met je publiek met je stem. Zo blijven je bezoekers meer bij je betrokken. 

Als je deze vijf camgirl tips en trucs volgt, kan je nieuwe bezoekers aantrekken en de oude behouden. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

Hallo, ik zou graag bij jullie willen werken als model zou het mogelijk zijn? Ik ben van Suriname

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden