Tips voor (mannelijke) webcammodellen

Tips voor (mannelijke) webcammodellen

8 april 2020

heb plezierVeel modellen, zowel mannen als vrouwen, beginnen hun webcambaan te zien als een manier om geld te verdienen en vergeten plezier te hebben. Mensen die naar een webcammodel komen kijken, hebben ook meteen door als zo een model het alleen voor het geld doet. Dit zal er ook voor zorgen, dat kijkers snel van je profiel gaan en dat er steeds minder kijkers op je profiel zullen komen. Het is erg belangrijk om je kijkers te laten zien, dat het leuk voor je is, dat je er bent om dezelfde reden als hun: je bent geil, je houdt van chatten, etc, en niet dat je het alleen voor het geld doet. 

Praat met een ieder 

Tijdens de chat momenten zullen veel mensen komen en gaan. Onthoud dat er erg veel  webcammodellen online zijn en dat je jezelf onderscheidt van de anderen en opvalt! Praat met iedereen alsof ze iemand zijn, die je al bergen aan tokens heeft gegeven. Het is echter ook belangrijk om de kijkers te filteren en in het geval dat de chatkamer te vol raakt. Concentreer je in dat geval juist wel op degene die je al eerder getipt hebben. 

Blijf gefocust 

Zorg er voor, dat cammen het enige is dat je op dat moment doet. Kijkers hebben echt de hekel aan een afstandelijk en ongeïnteresseerd webcammodel. Als je iets moet doen, log dan uit en kom terug als je klaar bent. Maar zet NOOIT je camera uit zonder iets te zeggen als er mensen kijken. Ze hebben een hekel aan grofheid. Stel dat je even moet gaan en dat je zo terugkomt. Ook zijn de eerste indrukken enorm belangrijk in de cam wereld! Kauw NIET op kauwgom en voer geen telefoongesprekken terwijl je live op cam bent. 

Zet geen luide muziek aan

Als je porno kijkt om je erectie te behouden, zorg er dan voor dat het geluid is uitgeschakeld of op zijn minst erg laag is. 

Kleding binnen handbereik 

Zorg ervoor dat je altijd verschillende outfits / ondergoed bij je hebt. Kijkers kunnen een andere smaak hebben! Probeer een mooi assortiment aan ondergoed, badkleding, fetisjkleding, enz. te hebben. Het loont als iemand je vraagt en je kunt aangeven, dat je het hebt. Je kijkers krijgen dan het gevoel, dat jullie dezelfde interesses delen. Ze zullen dan ook eerder bereid zijn om tokens aan je te doneren.

Wees eerlijk 

Als je iets niet leuk vindt of je er niet prettig bij voelt, zeg het dan. Mensen zullen een eerlijk model waarderen. Laat mensen waar mogelijk weten wat ze van je show kunnen verwachten. Als ze willen dat je ejaculeert, maar je bent om wat voor reden dan ook niet bereid, laat het hen dan weten. Maar wees altijd beleefd. Laat zien dat het je spijt dat je dat niet kunt doen, maar je zult proberen het goed te maken. Je kijkers zullen dan terugkomen wanneer je klaar bent om te ejaculeren en zullen waarschijnlijk vaker terugkomen omdat zij je als een betrouwbare webcammodel zullen zien. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden