4 Tips voor succes op Chaturbate

4 Tips voor succes op Chaturbate

Dingen om rekening mee te houden

4 Tips voor succes op Chaturbate
9 juni 2022

Als je begint, is het belangrijk om een ​​goede eerste indruk te maken. Zorg ervoor dat je altijd jezelf bent en wees creatief, zodat leden je onthouden en terug willen komen. 

Meer weten over webcammen op Chaturbate? Lees hier: Hoe werkt webcammen op Chaturbate?

Wees gewoon jezelf!! 

Wees vooral zelfverzekerd en comfortabel met wie je bent. Vertrouwen is altijd een turn-on.

Chaturbate is erg divers platform. Camshows van alle geslachten, afkomsten, nationaliteiten, seksualiteiten, vaardigheden en lichaamstypes zijn welkom!

Bepaal je grenzen voordat je begint met cammen. Doe alleen dingen achter de cam waar je je prettig bij voelt. Leg jezelf geen druk op om dingen te doen waar je je niet prettig bij voelt. Onthoud dat je iedereen die jouw grenzen niet respecteert het zwijgen kunt opleggen en/of kunt bannen uit je kamer. 

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de Chaturbate support om ervoor te zorgen dat de juiste actie wordt ondernomen.

Wees extravert en laat je persoonlijkheid stralen! Wees niet bang om gek te doen en plezier te hebben. Kijkers kunnen namelijk zien wanneer je niet oprecht bent.

Houd een beetje mysterie over jezelf. Geef niet alles van tevoren weg. Plaag en zorg dat kijkers meer willen en blijven terugkomen.

Audio is cruciaal voor succes; met alleen typen zal je het niet redden. Kijkers willen je horen genieten. Chat en communiceer met je publiek. 

Gebruik sociale media en verlanglijsten

Maak gebruik van social media! Maak een Twitter-, Instagram- of een ander social media-profiel met je Chaturbate-gebruikersnaam, zodat fans je kunnen vinden en je schema kunnen bijhouden.

Stuur een Tweet of post wanneer je op het punt staat om te beginnen met je cam show met een directe link naar je cam room. Dit zal je helpen volgers te verzamelen en te werken aan een fan base! Wanneer je via een link je bezoekers naar je cam kamer leidt kun je ook extra geld verdienen. 

Meer informatie over het partnerprogramma vind je hier.

Zorg ervoor dat je jouw Chaturbate link in de bios van je Twitter en andere sociale media-accounts plaatst. Voeg het toe aan elk bericht waarin wordt aangekondigd dat je online bent, zodat je volgers rechtstreeks naar je show kunnen gaan.

Maak een verlanglijstje. Kijkers vinden het heerlijk om je blij te zien en je te verwennen met cadeautjes. Maak een Amazon-verlanglijstje met een aantal dingen die je wilt of nodig hebt. Het is wel handiger om een ​​postbus in te stellen of een ander adres te gebruiken bij het ontvangen van geschenken, zodat kijkers niet over jouw persoonlijke gegevens beschikken.

Een uitzendschema instellen

Zend regelmatig uit en plaats een cam-schema in je bio zodat kijkers weten wanneer ze je kunnen zien.

Bekijk andere shows op Chaturbate.com voor inspiratie. Leer hoe ze hun cam kamer inrichten, hun bio personaliseren, welke apps en bots ze gebruiken, welke games ze spelen en hoe ze hun shows uitvoeren.

Vraag kijkers tijdens je show om je profiel te volgen, zodat ze meldingen ontvangen wanneer je online bent. Wanneer je online gaat, zorg er dan voor dat je je volgers op de hoogte stelt door de link 'Kondig aan dat je online bent' net boven je uitzendt venster te selecteren. Dit stuurt een e-mail en browser melding naar je volgers, op basis van hun melding voorkeuren.

Blijf gewoon cammen! Soms duurt het even voordat je een fanbase hebt opgebouwd.

Je chat room tijdens je show beheren

Zorg ervoor dat je voorbereid bent op negatieve opmerkingen en dat je een systeem hebt om ze te modereren. 

Populaire bots kunnen u helpen je cam kamer te beheren door specifieke woorden of woordgroepen te blokkeren. 

Helaas zijn niet alle mensen op internet eerlijk, wat je vast al weet. Hier zijn enkele dingen om op te letten:

Tips gaan altijd gepaard met een tipgeluid (als tipgeluiden zijn ingeschakeld in je chatinstellingen) en tips zijn niet klikbaar zoals emoticons. Als je een nep-tip-emoticon ziet, kun je erop klikken om het te melden en/of het melden door de ondersteuning te melden.

Pas op voor gebruikers die je om shows met een wachtwoord vragen. Zorg ervoor dat je een fooi krijgt voordat je een wachtwoord show start, aangezien bij dit soort shows niet automatisch tokens overgedragen worden zoals bij privéshows en niet de minimale duur van de privéshow volgen. 

Wees op je hoede voor iedereen die beweert in dienst te zijn bij Chaturbate of zegt Chaturbate te vertegenwoordigen. Als iemand contact met je opneemt en beweert van Chaturbate te zijn, neem dan onmiddellijk contact op met [email protected].

Geef of deel je wachtwoord, 2FA-codes of persoonlijke informatie om welke reden dan ook niet met iemand. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden