Hoe werkt webcammen op Chaturbate?

Hoe werkt webcammen op Chaturbate?

Hoe wordt ik model? Alles over broadcasten

Hoe werkt webcammen op Chaturbate?
9 juni 2022

Chaturbate is door de jaren heen gegroeid als van een normale cam site tot een van de grootste en populairste cam sites allertijden. De site bestaat niet alleen uit een groot aantal modellen, maar ook uit een bijzonder groot geregistreerde leden. Je zou je best kunnen afvragen wat de site zo populair heeft gemaakt en op welke manieren mensen inkomsten kunnen genereren

Wat maakt Chaturbate zo populair? 

Wat deze cam site zo populair heeft gemaakt, is het feit dat de beheerders van Chaturbate geen traditioneel cam site bedrijfsmodel hebben, waar je alleen niet-naakte chat gratis kunt krijgen (en betalingen moeten volgen voor meer). In plaats daarvan kun je gratis live cam- sexshows bekijken voordat je maar zelfs lid wordt. Deze strategie zorgt ervoor, dat men meer kijkers kan trekken voor de verschillende cam shows. En met een optie om tokens naar de cammodellen te sturen, blijkt dit zowel voor de kijkers als voor de webcammodellen geweldig te werken.

Hoe kan ik effectief geld verdienen met Chaturbate?

Door Chaturbate model te worden kun je tokens verdienen. Je kunt dan de tokens die je ontvangt van je kijkers en fans omzetten in geld. Zij kunnen op hun beurt gratis genieten van je spannende cam shows. Je kunt als model ook geld verdienen door je vooraf opgenomen video’s te verkopen of gebruikers te laten betalen voor privé één-op-één camshows waarbij ze een minuutloon voor je show betalen. Dit zijn een paar manieren om geld te verdienen als Chaturbate-model. 

Chaturbate model worden 

Een ieder, die interesse heeft in een cammingbaan, mag zich aanmelden op de site als model. Het enige, dat je nodig hebt om aan de slag te gaan, is een computer, een webcam, een stabiele internetverbinding en je dient ouder te zijn dan 18 jaar. Als je net begint, heb je niets speciaals nodig, zoals dure webcams  of microfoons. Cammen is niet alleen voor vrouwen. Op Chaturbate vind je ook mannen en trans personen. Koppels en groepjes zijn ook mogelijk. Merk hier echter wel bij op dat iedereen apart op Chaturbate aangemeld dient te zijn.

Als je later wat geld hebt verdiend en besluit verder te gaan met het werk als webcam model, dan is het misschien wel handig om te investeren in een betere HD-webcam, verlichting, enz.

Om een account aan te maken als model dien je te gaan naar de startpagina van Chaturbate. Op deze pagina klik je de aanmeldingslink in de rechterbovenhoek. Hier kan je een gebruikersnaam, e-mailadres, geboortedatum invullen en de vakjes aanvinken waarmee je bevestigd de gebruikersovereenkomsten gelezen te hebben. Je kunt dan vervolgens klikken op de link ‘Ik wil mijn camera nu uitzenden’.

Alvorens je begint met uitzenden als webcam model dien je natuurlijk eerst je leeftijd te verifiëren. Alleen als inderdaad blijkt, dat je 18 jaar of ouder bent kan je verdienen met Chaturbate.  

Meer over verificatie: Leeftijdsverificatie voor modellen

Welke soort legitimatie mag ik gebruiken om mezelf te laten verifiëren?

Toegestane legitimatie:

  • Rijbewijs
  • Passpoort
  • ID van het leger
  • ID van de overheid

Niet geaccepteerde legitimatie:

  • Vergunning
  • Tijdelijke ID
  • Geboorteakte

Hoeveel geld kan ik verdienen op Chaturbate?

Er is geen limiet op het verdienen van geld. Het is geheel afhankelijk van het aantal tokens dat je kunt verzamelen. Voor elke token die je op de site verdient, krijg je 5 cent betaald. Dus om één USD te verdienen, moet je 20 tokens verdienen.

Kan ik ook met anderen een cam show doen?

Wanneer je iemand erbij wilt hebben om een broadcast te doen, dan zal je dit eerst moeten doorgeven aan Chaturbate. Daarna zal je de identificatie van de persoon opsturen en de  persoon zal dan een ‘performer agreement’ moeten tekenen. Wordt dit niet gedaan, is het onmogelijk voor jou om tokens te ontvangen en de mogelijkheid tot een broadcast kun je kwijtraken. 

Meer weten over uitbetalingen? Lees hier: Uitbetaald worden op Chaturbate

Moet ik super sexy, mooi en knap zijn om geld te verdienen op Chaturbate?

Het antwoord is simpelweg ‘nee’. Een ieder is op zijn of haar eigen manier mooi, sexy en knap. De site bestaat zelf uit duizenden bezoekers en allemaal hebben een eigen smaak en voorkeur qua cam model. De een zal je leuk vinden en de andere niet. Dat mag je absoluut niet demotiveren of ervan weerhouden om cam model te worden en geld te verdienen op de site. 

Het zal natuurlijk gemakkelijker zijn als je een perfect uitziend lichaam hebt om meer gebruikers naar je chatroom te lokken, maar als je naar alle webcammodellen op de site kijkt, merk je dat er allerlei webcammodellen te vinden zijn.

Het belangrijkste is om je niche te vinden. Sommige modellen zenden live hardcore sex cam-shows uit en andere worden nauwelijks naakt en communiceren meer verbaal met de bezoekers. Sommigen spelen zelfs gitaar en zingen een liedje en weten daarvoor veel tokens in de wacht te slepen.  

Een paar handige tips lezen? Kijk hier: 4 Tips voor succes op Chaturbate

Waar moet ik rekening mee houden als niet vrouw?

De meeste modellen op Chaturbate zijn vrouwen. Dit betekend echter niet dat andere niet welkom zijn of niet succesvol kunnen zijn. Er zijn echter wel een aantal dingen om rekening mee te houden. Zo is verreweg het grootste aantal van de bezoekers man. Ben je man? Dan zal je in 9 van de 10 gevallen ook moeten optreden voor mannen. De meeste dingen zijn verder eigenlijk voor ieder webcam model gelijk. Uiteindelijk moet je de verbinding maken met je klanten om je fan base op te bouwen, zodat ook jij je webcam avontuur tot een succes kunt maken! 

Meer tips voor mannen? Lees hier meer: Kan ik als man ook op Chaturbate?

Welk speelgoed mag ik gebruiken op een broadcast?

Het is onacceptabel om met te grote sex speelgoederen of speelgoederen die te maken hebben met dieren (in welke vorm dan ook) een broaddcast te maken. Ook zijn de objecten, die niet als sex speelgoederen gebruikt kunnen worden, verboden. Sex speelgoederen die gemaakt zijn voor sexuele satisfactie zijn dus wel toegestaan. Indien je meer informatie hierover nodig hebt kun je Customer Support contacteren.

Hoe krijg ik de “hd”-tag op mijn cam?

De HD-tag wilt zeggen dat je in high definition je broadcast uitzend. De eisen hiervoor zijn:

Een bandbreedte die capabel is voor de hoge kwaliteit. Bij het maken van een broadcast moet je niet bezig zijn met andere programma’s en websites.

Voorkeur gaat naar een medium kwaliteit of hogere broadcast.

Maak gebruik van de Flash 11 versie van de broadcaster. Indien je geen gebruik hiervan maakt, krijg je in het begin van je broadcast een melding. 

Wat is fps en hoe verbeter ik dit?

FPS (Frames Per Second) heeft betrekking op de kwaliteit van je broadcast. Indien je dit wilt veranderen, kun je gebruik maken van de volgende stappen:

Alvorens je begint met broadcasten, zorg ervoor dat andere programma’s en websites gesloten zijn. Hierdoor heb je dan meer breedbandte beschikbaar.

Programma’s en links waarvan je geen gebruik maakt moet je ook sluiten. 

Word nu model!

Reacties

21 x9 cm atletic 41 j OLD

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden