Verifiëren op Chaturbate

Anders kun je geen tokens ontvangen

Verifiëren op Chaturbate
1 oktober 2020

Wanneer je tokens wil kunnen ontvangen via Chaturbate, moet je eerste je leeftijd verifiëren. Wanneer je dit doet, moet je letten op de volgende dingen:

  • Iedereen die op camera voorkomt, moet de artiestenovereenkomst van het bijpassende account voltooien.
  • Laat een scan en foto zien van een geldig identificatiebewijs van jezelf en elk ander persoon dat aanwezig is op de camera. Deze bewijzen moeten je naam, geboortedatum, vervaldatum en datum van uitgifte bevatten.

Soms kan het voorkomen dat er gevraagd wordt om zowel een foto van de voor- en achterkant van je ID te maken. Daarnaast moet je een foto met je ID maken waarbij je het bewijsstuk direct naast je hoofd plaatst. Dit geldt ook voor andere deelnemers in je video’s. Dit is een close-up foto waarin alle tekst leesbaar moet zijn. Mocht je veel kostuums of make-up dragen tijdens de video’s, dan kan je ook een aantal foto’s van jezelf in kostuum met je ID opsturen om problemen met verificatie in de toekomst te voorkomen.

Chaturbate ID bewijzen

Geblokkeerde of handgeschreven ID-bewijzen worden niet geaccepteerd. Als je ID-bewijs vervallen is, is het jouw verantwoordelijkheid om een foto met je nieuwe ID te uploaden met de nieuwe vervaldatum. Wanneer je ID bijna is verlopen, krijg je van de website hier een waarschuwing van.

Het kan voorkomen dat je ID-foto wordt geweigerd. Dit is geen probleem, je kan dan gewoon een nieuwe foto uploaden. Voorkom echter dat je dezelfde foto nogmaals uploadt, want dit vertraagt het proces. Er zijn een aantal redenen waarom je ID-foto wordt afgewezen:

  • Onscherp beeld
  • ID is te klein, de letters zijn onleesbaar
  • ID is te duister
  • ID staat niet helemaal op de foto
  • ID is gespiegeld, de woorden zijn niet leesbaar
  • Te laag contrast
  • Geroteerde afbeelding

Wanneer je samen met een ander persoon op de camera wil verschijnen, moeten zij ook een identificatie verificatie afgelegd hebben. Ook moeten zij een artiestenovereenkomst voltooien.

Doe je dit niet, dan kan je voor deze video geen tokens ontvangen of verzenden.

Hoe verstuur ik tokens?

Je kan alleen tokens sturen naar modellen die hun verificatie hebben afgelegd. Je kan met de groene knop “Tip verzenden” een fooi sturen. Deze knop staat onder het cameravenster. Wanneer je in de chat een fooi wil sturen, kan je “ / tip 50” typen. Het nummer kan je vervangen voor elk bedrag dat je als fooi wil geven.

Is het model offline? Dan kan je via hun profiel op de groene “Tip verzenden” knop drukken om de fooi te sturen. 

Nog geen model? Klik snel hier

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden