Hoe Zorg Je Dat Je Show Interessant Blijft?

Hoe Zorg Je Dat Je Show Interessant Blijft?

5 snelle maar belangrijke tips

Hoe Zorg Je Dat Je Show Interessant Blijft?
9 juli 2020

Cammen is voor veel kijkers een activiteit van entertainment. Mensen van overal komen naar jouw webcam profiel en geven daar hun geld en tijd uit om zich te vermaken terwijl ze naar je kijken. Om deze reden is het van groot belang dat je ervoor zorgt dat zij zich blijven vermaken. Niet alleen is de kans groter dan ze dan meer uitgeven, ze zijn ook eerder geneigd om terug te komen. Zo word je zeker succesvol! Toch moet je wel blijven genieten van wat je doet om je enthousiasme te behouden. Wij geven je een aantal tips om ervoor te zorgen dat je zowel plezier blijft behouden in je werk als dat je de show interessant houdt voor je bezoekers. 

Bereid Je Goed Voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is belangrijk om je niet te haasten, maar om juist de tijd te nemen om je voor te bereiden voor je begint aan je show. Het is heel normaal om nerveus te zijn en daarom moet je de tijd nemen om ook goed voor jezelf te zorgen. De voorbereiding zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen staat en je nervositeit al snel kwijtraakt. Maak een lijstje met acts die je wil doen en maak tijd vrij om met klanten te communiceren. De betrokkenheid maakt je nog aantrekkelijker.

Werk aan je Humeur

Mensen zijn sociale wezens en voelen humeur vaak goed aan. Wanneer je niet lekker in je vel zit, komt dit al snel naar voren via de camera. Het is daarom niet handig om na een rotte dag direct te gaan cammen. Neem daarentegen juist de tijd om jezelf op te vrolijken en te relaxen. Kijk een leuke film, eet je favoriete maaltijd, of bel met een vertrouwd persoon. Wanneer jij je goed voelt, zullen je klanten zich ook goed voelen en zal dit gevoel zich verder verspreiden. Een goede manier om in je goede humeur te blijven, is door dingen te doen die je leuk vindt. Houd je ervan om te strippen voor de camera? Maak er een hele show van en haal alles uit de kast! Wanneer je je helemaal top voelt, zullen je klanten al snel wat langer blijven.

Speel Wat Zachte Muziek

Muziek is er niet alleen voor je klanten, het is er ook voor jezelf. Mensen voelen zich vaak gemakkelijker wanneer er zachtjes wat muziek op staat. Het type muziek hangt af van de klanten die je krijgt. Als je een gothic imago hebt, is wat meer rock of metal beter dan wanneer je juist een hele zachte personage speelt. Daarnaast helpt muziek ook om je acts op gang te krijgen. Niets is beter dan een striptease met wat spannende muziek. 

Wees Grappig en Ad-Rem

Je hoeft echt niet zo serieus te zijn wanneer je bezig bent voor de camera. Communiceer met je klanten, maak grapjes, en weet een leuke snelle reactie te brengen wanneer iemand iets grappigs zegt. Zo ben je erg toegankelijk, en dat vinden mensen fijn. Het gebruiken van humor helpt om mensen in de stemming te brengen. Vergeet echter niet dat je hier bent om geld te verdienen en geen stand-up comedy doet, je klanten betalen tenslotte voor jouw tijd. Zorg voor een goede balans tussen humor en professionaliteit en zorg dat je pas wat meer laat zien als jouw portemonnee genoeg gevuld is. 

Neem Pauzes

Net als werken in een winkel, is cammen zwaar werk op zowel mentaal als lichamelijk niveau. Zorg er daarom voor dat je tussen je shows door genoeg rust neemt om even bij te komen. Neem een lekker drankje, fris jezelf even op en neem desnoods een dutje. Daarna ben je weer helemaal de oude!

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden