Authenticatie in twee stappen bij Chaturbate

Authenticatie in twee stappen bij Chaturbate

Wat is authenticatie in twee stappen?

Authenticatie in twee stappen bij Chaturbate
7 augustus 2020

Chaturbate biedt alle gebruikers de mogelijkheid om authenticatie in twee stappen te gebruiken als extra veiligheidsklep bij het inloggen in je account. Hiermee wordt geverifieerd, of je daadwerkelijk de persoon bent, die het account gebruikt. Deze inlog methode beschermt je onder andere tegen phishers en hackers. Je kunt de authenticatie in twee stappen instellen door naar het Beveiligingscentrum te gaan op https://chaturbate.com/security/

Authenticatie in twee stappen vraagt je eenvoudig bij het inloggen naar een verificatiecode. Deze codes kunnen worden ontvangen via sms, telefoontje of worden gegenereerd op je smartphone of een hardwareapparaat.

Waarom authenticatie in twee stappen inschakelen?

Het is raadzaam om authenticatie in twee stappen in te schakelen omdat dit systeem je account beschermt tegen phishing en hacking door een tweede verificatieniveau te vereisen bij het inloggen.

Is authenticatie in twee stappen discreet?

Authenticatie in twee stappen kan een generieke smartphone-app, telefoonnummer of hardwareapparaat (Yubikey) gebruiken. De app-naam is algemeen (zoals Google Authenticator) en vermeldt "Chaturbate" niet. Sms-codes worden verzonden via een sms-shortcode en bevatten alleen je tweestaps-token. Geautomatiseerde telefoongesprekken hebben geen beller-ID en worden in geen enkele telefoonlijst vermeld. De authenticatie in twee stappen kan dus wel degelijk discreet genoemd worden. 

Welke apparaten zijn compatibel?

Je kunt authenticatie in twee stappen instellen met de volgende apparaten:

  • Android-smartphone, je kunt codes genereren met de Google-authenticator-app op een Android-smartphone
  • Apple iOS-apparaat, je kunt codes genereren met de Google-authenticator-app op een iPhone, iPod touch of iPad
  • Windows Smartphone, Je kunt codes genereren met behulp van de Microsoft authenticator-app op een Windows Smartphone
  • Een apparaat dat TOTP-codes kan genereren, je kunt codes genereren met een TOTP-compatibele authenticatie-app (bijvoorbeeld Authy, FreeOTP enz.).
  • Een telefoon, die sms-berichten kan ontvangen, je ontvangt een sms-code op je mobiele telefoon. Je telefoonnummer wordt alleen gebruikt voor authenticatie in twee stappen
  • Een telefoon, die telefoontjes kan ontvangen, je ontvangt een automatisch telefoontje met een code. Je telefoonnummer wordt alleen gebruikt voor authenticatie in twee stappen
  • Een hardwarebeveiligingssleutel (U2F-compatibel, zoals Yubikey), gebruik een beveiligingssleutel om jezelf te verifiëren.

Authenticatie in twee stappen- Problemen oplossen 

Ik wil beveiliging in twee stappen, maar ik heb geen mobiele telefoon

Je hoeft geen mobiel / mobiele telefoon te gebruiken, een vaste lijn werkt prima, aangezien het automatische systeem je kan bellen met een verificatiecode. Je kunt ook een gratis Google Voice-account maken om voor dit doel te gebruiken. Daarnaast wordt elk U2F-compatibel apparaat ondersteunt door de site, inclusief alle huidige Yubikey-apparaten. Als je geen extra functies nodig hebt, kan de standaard Fido U2F-beveiligingssleutel van $ 18 worden aangesloten via USB en is voldoende voor desktopgebruik. Als je de beveiligingssleutel ook op je Android-telefoon wilt gebruiken, heb je het Yubikey Neo-apparaat nodig, dat zowel NFC als USB ondersteunt.

De configuratie van de authenticator-app werkt niet

Ga altijd even na of de datum en tijd van je telefoon correct zijn, want als de tijd of datum van de telefoon uitgeschakeld is of niet correct is, wordt de authenticator niet correct gesynchroniseerd.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden