Apps en bots op Chaturbate

Apps en bots op Chaturbate

Welke worden het meest gebruikt?

Apps en bots op Chaturbate
18 januari 2021

Alvorens antwoord te kunnen geven op deze vraag, zal je je uiteraard afvragen wat nou eigenlijk apps en bots zijn. Apps en bots worden gemaakt door andere communityleden en stellen modellen in staat om hun chatroomervaring aan te passen. Je kunt als model daarbij doelen stellen, chatberichten automatiseren met je kamerregels of tips menu, games spelen met je kijkers, automatisch chatten en nog veel meer. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van één app en maximaal 3 bots tegelijk. Het verschil tussen Apps en Bots is, dat Apps meer functionaliteit hebben en kunnen bepalen wie je stream, zoals ticketshows, en de inhoud in het App-paneel onder je uitzending kan zien.

Apps en bots zijn namelijk geschreven in JavaScript en zijn open source, dus je kunt je eigen apps maken of een ontwikkelaar er een voor je laten maken. Met de Apps & Bots API is het aantal leuke games en tools, die voor chatrooms kunnen worden gemaakt eindeloos. 

Hoe krijg je toegang tot de Chaturbate Apps en bots? 

Nu je weet wat apps en bots zijn zal je je natuurlijk afvragen hoe je toegang kan krijgen tot de Chaturbate apps en bots. Je hebt toegang tot de Chaturbate Apps en Bots door naar “Broadcast Yourself” te gaan en vervolgens op het tabblad “Apps & Bots” te klikken. Apps en bots zijn een van de dingen, die Chaturbate zeer uniek maken. Veel mensen weten niet hoe ze ze moeten gebruiken. Het gebruik van de apps en bots zal daarom in dit artikel aan de orde komen. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Hoe verander ik het onderwerp van mijn kamer?

Het kiezen van het juiste onderwerp voor je kamer is heel belangrijk, omdat het je kijkers laat zien wat je eisen zijn en wat ze ervoor terugkrijgen. Je kunt de onderwerpen van andere kamers boven in het videovenster zien. Als je de jouwe wilt wijzigen, klik er dan op en schrijf je onderwerp naar keuze.

Het is belangrijk om iets aantrekkelijks te schrijven, dat de aandacht van je kijkers direct zal trekken. Bekijk de onderwerpen van de andere kamers om ideeën op te doen. Je kunt apps gebruiken om het onderwerp van je kamer te veranderen, en dat is wat aan te bevelen is. Enkele voorbeelden: ‘CrazyTicket’: HETE SEKS! SPUITEN! Klaarkomen! tip 50 #neuken #squirt #seks #neuken #rijden #cowgirl #doggy. Typ cmds om alle opdrachten te zien. In dit geval wordt een app met de naam "Crazy ticket" gebruikt. Deze app wordt voornamelijk gebruikt om later kaartjes te verkopen voor een verborgen cam show. Je begint de show door te doen wat je maar wilt om zo veel mogelijk tickets te verkopen voordat de verborgen cam-show begint. (lees hier meer over uitbetalingen)

Als je van plan bent om seks te hebben op je verborgen camshow, geef je vriendje dan gewoon een pijpbeurt of zoiets om je kijkers op te warmen. In de meeste gevallen zal je die manier veel kaartjes verkopen. In dit geval is de gevraagde prijs 50 tokens, wat redelijk betaalbaar is voor een ieder in je chatkamer.

Hashtags worden daarbij  gebruikt om je kijkers te laten weten wat voor soort dingen er zullen gebeuren zodra de verborgen show begint. Het is vrij eenvoudig en de moeite waard. 

Welke zijn de beste apps, die bots chatten? 

“OhMiBod: Ohh YESS, Speeltje in mijn poesje, Martel mijn poesje en laat me spuiten! @goal 5000 tk spuiten #ohmibod”. Gebruik de Ohmibod-Me3-app en schrijf eerst wat je wilt, je doel en een hashtag. De Ohmibod is een geluidsgevoelige vibrator, die is ingesteld om te reageren op de tips van je kijker. Dit is de meest gebruikte app met betrekking tot de Ohmibod-vibrator en degene, die je moet gebruiken als je er een hebt. Dit zijn slechts twee voorbeelden van wat u kunt doen met het onderwerp in je kamer. Gebruik apps om het aan te passen of klik erop en schrijf wat je wilt. Het gebruik van apps is ten zeerste aan te raden, omdat je hiermee geavanceerde shows kunt maken, zoals de "Crazyticket" show. 

Apps toevoegen aan je chatroom

Wil je apps toevoegen aan je chatkamer? Ga dan direct naar je uitzendpagina door op de knop Zelf uitzenden te klikken. Zodra je op je uitzendpagina bent, is er een tabblad voor de apps en bots. Als je erop klikt, worden alle momenteel gebruikte apps en bots weergegeven en kan je selecteren welke je wilt gebruiken. Chaturbate laat je altijd de populaire apps, je favoriete apps, de nieuwste apps en de aanbevolen apps zien.

Als je niet weet wat er beschikbaar is, neem dan even de tijd om door de app store te bladeren en enkele van de verschillende apps te verkennen, die mensen hebben gemaakt. Als je iets specifieks zoekt, is er ook een zoekbalk waarmee je apps kunt vinden op basis van zoekwoorden.

In de app store zie je wat basisinformatie en belangrijke informatie. Er is de app-titel, beschrijving, maker en de tokenscore. De token-score is een zeer nuttige statistiek. Het vertelt je hoeveel tokens de app heeft gemaakt voor de gebruikers en hoe winstgevend deze is. (lees hier meer over tokens) Met veel apps kun je games spelen en andere dingen doen waarvoor een tip moet worden gegeven om deel te nemen. Het loont de moeite om naar de winstgevende apps te kijken, aangezien ze andere modellen hebben geholpen geld te verdienen. 

Zodra een app is geselecteerd, zijn er enkele opties, die je kunt invullen. In het geval van deze app geef je aan wat de verschillende tipdoelen zijn en wat voor soort prestaties je gaat doen als elk doel is behaald. Soms kunnen de app-opties een beetje verwarrend zijn, maar over het algemeen staan ​​er instructies in de app-beschrijving. Als je een bepaalde app veel gebruikt, kun je deze aan je favorieten toevoegen. Dit maakt het gemakkelijker om in de toekomst te selecteren.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden