Beschermingsmaatregelen op Chaturbate

Beschermingsmaatregelen op Chaturbate

Alles over het treffen van extra veiligheidsmaatregelen

Beschermingsmaatregelen op Chaturbate
7 augustus 2020

Hoe blokkeer of verwijder ik een volger?

Op Chaturbate heb je de mogelijkheid om volgers te beheren, te blokkeren of te verwijderen. Je kunt hiervoor gaan naar Broadcast Yourself alwaar je kunt klikken op je volgnummer. Zoek vervolgens de gebruiker, die je wilt blokkeren of verwijderen en klik vervolgens op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. Als je een volger blokkeert, ontvangt die persoon niet langer je volger-meldingen. De volger-knop in je chatroom wordt uitgeschakeld, zodat de gebruiker je niet opnieuw kan volgen. Als je een volger verwijdert, wordt de gebruiker verwijderd uit je volgerlijst, maar die gebruiker kan je in de toekomst wel weer opnieuw volgen.

Hoe kan ik voorkomen dat een land, regio en / of staat mijn camera kan bekijken?

Wil je voorkomen, dat mensen uit bepaalde landen en of staten je profiel kunnen bekijken? Maak dan gebruik van de geo- blokkeer functie. Met de geo-blokkerende functie van Chaturbate heb je de mogelijkheid om landen, staten en / of regio’s te beperken om je camera te kunnen bekijken. Om dit in te stellen kun je gaan naar "Mijn profiel" alwaar je het tabje "Instellingen en privacy" kunt selecteren. Onder "Uitzendinstellingen" kun je wijzigen welke landen toegang hebben tot je camera. Klik op het land, dat je wilt blokkeren om het naar het vak "Geblokkeerde landen" te verplaatsen. Voor sommige landen is de functie zelfs verbeterd zodat je bepaalde staten binnen de Verenigde Staten, provincies binnen Canada en regio's binnen het Verenigd Koninkrijk kunt blokkeren. Volg dezelfde instructies voor het blokkeren van landen wanneer wilt wijzigen welke staten / regio's je camera kunnen bekijken. Klik op de staat en / of regio, die je wilt blokkeren om deze te verplaatsen naar het vak "Geblokkeerde staten / regio's".

Het is goed om te weten, dat geoblocking niet altijd de mogelijkheid tot volledige dekking biedt, wat betekent, dat er IP's kunnen zijn, die de tool niet registreren. 

Hoe schakel ik volger-meldingen opnieuw in?

Als je de volgersmeldingen hebt uitgeschakeld door op afmelden te klikken en je ze terug wilt, dan kun je klikken op het tabje "Mijn profiel" in de rechterbovenhoek van de site waarna je vervolgens kunt gaan naar het tabblad "Instellingen en privacy". Selecteer vervolgens "Ja" voor de vermelding "E-mail mij wanneer iemand die ik volg online komt". Vergeet niet om altijd op het tabje "Instellingen bijwerken" onderaan te klikken als je klaar bent.

Waarom ontvang ik geen e-mailmeldingen voor volgers?

Als je geen e-mailmeldingen voor volgers ontvangt, dan kun je in dit geval je email adres laten verifiëren. Hierna zou je weer de emailmeldingen van volgers moeten ontvangen. Je kunt alleen e-mailmeldingen ontvangen als je e-mail adres geverifieerd is geworden. 

Een andere oplossing zou zijn om op het tabje "Mijn profiel" in de rechterbovenhoek van de site te klikken en dan te gaan naar het tabblad "Instellingen en privacy". Selecteer hier vervolgens "Ja" voor de vermelding "E-mail mij wanneer iemand die ik volg online komt". Vergeet niet om altijd op het tabje "Instellingen bijwerken" onderaan te klikken als je klaar bent.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden