Wat Zijn Chaturbate Studio Accounts?

Wat Zijn Chaturbate Studio Accounts?

Uitleg en Meer!

Wat Zijn Chaturbate Studio Accounts?
27 augustus 2020

Wanneer je gebruik maakt van een studio account, kan je gemakkelijk al je dagelijkse inkomsten op één account zetten. Het aanmaken van zo’n account is gelukkig ook helemaal niet zo moeilijk. Als eerste zal je je moeten aanmelden op de website van Chaturbate. Kies hierbij voor een gebruikersnaam die je ook op je studio account wil gebruiken. Als je al bent geregistreerd bij Chaturbate, kan je deze link gebruiken om je studio account aan te maken: http://chaturbate.com/accounts/register/?studio=username 

Voordat je de link opent, moet je “username” in de link veranderen naar jouw persoonlijke username, anders zal de link niet werken. Je gebruikersnaam mag alleen uit kleine letters zonder spaties ontstaan, anders werkt de link ook niet. Wanneer je je studio account hebt aangemaakt en bent begonnen met je camshows, dan kan je je token inkomsten checken via je studio account. Klik dan op de tab “partnerprogramma” onderin de pagina. Een nieuwe webpagina zal openen waarbij je op je statistieken kan klikken waarna je vervolgens doorklikt op je sub-account. Op basis van de ingegeven periode kan je alle statistieken en verdiensten terugzien. Elke avond om middernacht PST worden de tokens van je shows naar je studio account gestuurd.

Wanneer je een bestaande cammer wil toevoegen aan je studio account, dan kan dit helaas niet zomaar. Om dit op te lossen kan je contact opnemen met de klantenservice van Chaturbate. Zij kunnen je verder helpen. 

Welke apparaten kan je gebruiken?

We raden je aan om alleen met de nieuwste browserversies van je Microsoft of Macbook te gebruiken om Chaturbate te bezoeken. Dit zorgt voor de beste ervaring. De meeste apparaten kunnen prima video’s afspelen, geluid laten horen, tips geven en chatten, maar niet alle functies werken correct op de mobiele apparaten. Deze zijn simpelweg nog niet juist afgesteld.

Iemand volgen

Wanneer je de bio van iemand wil bekijken, iemand wil volgen of ontvolgen, kan je gemakkelijk klikken op de gebruikersnaam van de cammer. Dit zorgt ervoor dat het menu uitvouwt waarna je zelf een actie kan aanvinken. 

Kan ik vanaf mijn telefoon shows uitzenden?

Je kan via de bèta versie van de mobiele Chaturbate website ook mobiele uitzendingen verzorgen. Dit doe je door in te loggen op m.chaturbate.com en op de knop “Broadcast bèta’ te klikken. Deze functie bevat privéshows, groepsshows en staat het ontvangen van chats, PM’s en fooien toe. Je kan helaas niet gebruik maken van de chat en de bijbehorende chatfuncties. De huidige browsers die de bèta versie ondersteunen zijn: Safari 11+, Chrome 67+ en Samsung 7.4+ 

Hoe kan ik de desktopversie bezoeken

Vanaf de mobiele website van Chaturbate zijn er twee manieren om terug te schakelen naar de desktopversie van de website. Allereerst kan je klikken op de gele meldingsbalk of op het navigatie-icoontje. Daarna kan je op de gele desktoplink klikken en verschijnt er een melding dat je de bèta versie gebruikt. Daarna kan je klikken op de desktopversie van de browsersite en ga je terug naar de desktop. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden