6 Tips voor mannelijke Chaturbate webcam modellen

6 Tips voor mannelijke Chaturbate webcam modellen

Zo word je succesvol

6 Tips voor mannelijke Chaturbate webcam modellen
5 november 2020

Veel modellen, zowel mannen als vrouwen, beginnen hun webcam aan te zien als een manier om geld te verdienen en vergeten op gegeven moment plezier te hebben. Mensen die naar een webcammodel komen kijken, worden meteen uitgeschakeld als ze zien, dat ze er alleen voor het geld zijn. Het is erg belangrijk om ze te laten zien, dat het leuk voor je is, dat je er bent om dezelfde reden als hij / zij: je bent geil, je houdt van chatten, etc, niet voor het geld. Als je bijvoorbeeld wordt gevraagd "wat is er aan de hand"? het helpt dan om dingen te zeggen als: "Ik werd zo geil wakker, dus ik kwam online om te kijken wat er aan de hand was en hopelijk wat plezier te maken". En het is heel belangrijk om ze te laten zien, dat je er dol op bent om op de cam bekeken te worden, mensen houden van exhibitionisten. Op Chaturbate kunnen niet alleen vrouwen, maar ook mannen als model dienen. Je kunt als mannelijke cam model werken voor de gay liefhebbers, transgenders, als stel en veel meer. In dit artikel krijgen de mannelijke modellen enkele tips aangereikt om het werken als model bij Chaturbate succesvoller te maken. 

Praat met iedereen

Tijdens de gratis chat zullen veel mensen komen en gaan. Onthoud, dat er 100's webcammodellen online zijn, het is dus in de gratis chat, dat je jezelf onderscheidt van de andere mannelijke modellen en opvalt. Praat met iedereen alsof hij iemand is die je 30 minuten of langer privé houdt. Het is echter ook belangrijk om de kijkers te filteren en voor het geval de kamer vol raakt, concentreer je je op degenen, die eerder een webcam model meenemen naar de prive chat. Kijkers, die beginnen met je te vragen om naakt te zijn, zullen je waarschijnlijk NIET privé nemen. Het kan erg vervelend zijn, maar wees nooit onbeleefd tegen zulke gebruikers, blijf je professioneel opstellen. Ze geven het eerder op dan je denkt. Onthoud dat er veel andere interessante modellen zijn op Chaturbate, ze gaan door naar de volgende en laten je met rust. En hoewel het verleidelijk is, als iemand je aanbiedt je GOUD te sturen als je dit of dat laat zien, doe het dan niet, want in de meeste gevallen zal hij je niet privé nemen. 

Blijf gefocust

Zorg er ook in de gratis chat voor, dat dit het enige is dat je op dit moment doet. Mensen haten gewoon een afstandelijk en ongeïnteresseerd webcammodel. Als je iets moet doen, log dan uit en kom terug als je klaar bent. Maar zet je camera NOOIT uit zonder iets te zeggen als er mensen kijken. Ze houden niet van onbeschoftheid. Stel, dat je een tijdje moet gaan en dat je zo terug bent. Ook de eerste indrukken zijn enorm belangrijk in webcam modellering. Kauw daarom geen kauwgom, eet niet te veel, voer geen telefoongesprekken, enz. terwijl je live op de camera bent. Geen luide muziek! Als je naar porno kijkt om je erectie te behouden, zorg er dan voor, dat het geluid uit staat of in ieder geval erg zacht is.

Zorg voor een verscheidenheid aan warme kleding binnen handbereik

Zorg ervoor, dat je altijd verschillende outfits / ondergoed bij je hebt. Mensen hebben een andere smaak. Probeer een mooi assortiment ondergoed, badkleding, fetisjkleding, enz. Te maken. Het loont de moeite als iemand het je vraagt, bijvoorbeeld als je een speedo hebt en je zegt "ja het is hier", dan zullen ze dit zien zoals jij en hij deelt dezelfde fetisj / fantasie en zal veel meer bereid zijn om je privé te nemen.

Wees eerlijk

Als je iets niet leuk of ongemakkelijk vindt, zeg het dan. Mensen zullen een eerlijk model waarderen. Laat mensen waar mogelijk weten wat ze van je show kunnen verwachten. Als ze willen, dat je ejaculeert, maar je bent om wat voor reden dan ook niet bereid, laat het hen dan weten. Maar wees altijd beleefd. Laat zien, dat het je spijt dat je dat niet kunt doen, maar je zult proberen het goed te maken met hem / haar. Hij / zij zal terugkomen als je klaar bent om te ejaculeren en zal waarschijnlijk vaker terugkomen omdat hij je zal zien als een betrouwbaar webcammodel.

Video- en geluidskwaliteit maken het persoonlijker

Met betrekking tot de kwaliteit van je liveshows is het hebben van een HD-camera uiterst belangrijk. Bij het bladeren door modellen, zullen kijkers diegene kiezen, die deze optie hebben. Zorg ervoor, dat je microfoon correct werkt. Praat duidelijk en probeer direct te praten met de persoon, die kijkt, vooral privé. Ze vinden het heerlijk om je hun naam te horen zeggen als jullie plezier hebben. Het geeft ze het gevoel dat het echt is.

Als je wordt gevraagd iets te doen, doe het dan onmiddellijk

Als je in de betaalde chat iets gevraagd wordt, doe het dan onmiddellijk. Mensen willen zien dat hun geld niet wordt verspild doordat je probeert tijd te winnen door vijf minuten de tijd te nemen om zich uit te kleden! "Langzame" modellen zijn de nummer één, waarover geklaagd wordt in recensies. Zorg ervoor dat het niet langer dan een paar minuten duurt voordat je een volledige erectie hebt. Kijk in de camera, praat met ze, zorg dat ze zich openstellen. Sommige mensen zijn verlegen, probeer ze te laten zeggen wat ze leuk vinden. Hoe meer hij / zij praat, hoe gemakkelijker het voor je is om de show te leiden, omdat  je weet of wat je doet goed of slecht is en in welke richting je de show moet inslaan. Sommige mensen houden van agressief, sommigen houden van zacht, sommigen zijn actief, sommigen passief ... en alleen door ze te laten praten, weet je het.

Nog geen model? Klik snel hier

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden