Direct Camgirl Worden

Vijf dingen om rekening mee te houden

Direct Camgirl Worden
4 september 2020

Je hebt er al over nagedacht en wil nu dan echt de stap nemen: je wil een camgirl worden. Op dit moment is de zoekterm “Hoe word ik een camgirl” erg populair. De industrie is aan het groeien en er zijn steeds meer mensen op zoek naar de vrijheid om gewoon vanuit huis te kunnen werken.

Toch zijn er altijd een aantal dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je je aanmeldt op Chaturbate. Hier is onze top vijf met de dingen die je goed moet overwegen voordat je begint. 

Heb vertrouwen in jezelf

Als je een succesvolle camgirl wil worden, is het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Daarnaast moet je de uitstraling hebben dat je fantasierijk bent en daadwerkelijk andere wil entertainen. Het vertrouwen in je lichaam is hierbij het belangrijkste. Je hoeft zeker geen model te zijn om succesvol te worden, maar je moet absoluut niet aan jezelf twijfelen. Klanten vallen op alle typen lichamen, dus wanneer je vertrouwen hebt in je lichaam en je seksualiteit, dan zullen er zeker een aantal klanten terug willen komen voor meer. 

Wees niet bang voor techniek

Je hoeft echt geen expert te zijn met een supersonische webcam om een camgirl te worden. Zolang je een laptop of desktop hebt met een goede internetverbinding en een webcam met een goede kwaliteit, kan je aan de slag. In sommige gevallen kan je zelfs gebruik maken van je mobiel of tablet. Alles is mogelijk! Zeker wanneer je in Nederland woont, waar het internet over het algemeen weinig problemen heeft. 

Jij bent de baas

Je hebt het vast vaker gehoord, maar het is gewoonweg zo: alles is mogelijk met webcamseks. Dankzij je enthousiasme en persoonlijkheid komen klanten graag bij je terug en hoe meer je bezig bent, des te meer zullen je inkomsten groeien. Je bent je eigen baas, en dat geeft veel vrijheid. Om succesvol te worden en blijven is het echter wel belangrijk dat je regelmatig online bent, content maakt en communiceert met je klanten, maar als je daar een slim schema voor maakt is dat geen probleem. Het is héél belangrijk om contact te onderhouden met je fans, via hen kan je namelijk de meeste fooien en betalingen verwachten. Wanneer je niet interact of wanneer je er verveeld uit ziet, zullen zij al snel naar iemand anders op zoek gaan. Zorg dus dat je geïnteresseerd lijkt en open staat voor gesprekken over fantasieën, seksualiteit en andere klanten. 

Doe niks waar je je niet prettig bij voelt

Wanneer je je enthousiasme laat zien en plezier hebt in wat je doet, zullen klanten gegarandeerd terugkomen. Er zijn er echter altijd een paar die dingen van je vragen waar je je niet fijn bij voelt. Gelukkig is dat een voordeel van eigen baas zijn: je hoeft deze dingen niet te doen! Je hoeft nooit iets te doen waar je je niet fijn bij voelt en er zijn genoeg klanten die hier respect voor hebben. Doen ze dat niet, dan is dat hun verlies, niet de jouwe. 

Laat jezelf zien!

Als camgirl is het wel belangrijk dat je jezelf promoot. Je wil dat potentiële fans opgewonden raken zodat ze je shows gaan bezoeken. Dit betekent wel dat je moeite moet doen om jezelf naar voren te brengen. Het is daarom erg efficiënt om gebruik te maken van promotiemiddelen. Het beste wat je kan doen, is om gebruik te maken van sociale media. Websites als Twitter, Reddit, en soms zelfs Instagram zitten vol klanten die op zoek zijn naar leuke camgirls waar zij naar kunnen kijken of mee kunnen praten. Plaats regelmatig foto’s, reageer op anderen en wees een tease. Je wil jezelf namelijk niet direct al blootgeven, bewaar dat tot je show. Windt je klanten op en laat ze naar je toe komen. Uiteindelijk heb je een steeds groter publiek.

Klanten zijn erg visueel ingesteld, zeker wanneer het om seks gaat. Plaats daarom leuke korte video’s of foto’s waarop je nét niet je lichaam helemaal laat zien. Een blur of een smiley is vaak al genoeg om ze naar je toe te lokken. Een striptease die eindigt voordat je je BH losmaakt of slipje uitdoet is ook een goede om klanten te werven.

Gebruik je speeltjes, verkleed je naar verschillende rollenspellen en vind je niche! In je niche kan je namelijk het meeste geld verdienen, zolang je er zelf ook maar plezier uit haalt. Het is ook belangrijk om naar je klanten te luisteren. Wanneer je aan een request voldoet, zijn ze ontzettend blij en zullen ze zeker terugkomen!

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden