Hoe werken Fan clubs op Chaturbate?

Hoe werken Fan clubs op Chaturbate?

30 oktober 2019

WAT IS EEN FANCLUB MEMBERSHIP?

chaturbate fanclubschaturbate fanclubsOp Chaturbate kun je een Fan club membership krijgen. Als fan heb je dan meer rechten dan de normale gebruiker. Je weet dat je een fan bent wanneer je een groene gebruikersnaam krijgt. Als fan heb je toegang tot de foto’s en filmpjes van broadcasters.

Je kunt ongelimiteerd fan worden van verschillende broadcasters. De broadcaster start zelf een Fan Club en bepaald zelf de prijs voor mensen die lid willen worden. Als broadcaster  ga je naar instellingen en kies je vervolgens voor fan club instellingen. Daar kun je een prijs vaststellen voor gebruikers die lid willen worden.

HOE WORD IK LID VAN FAN CLUBS OP CHATURBATE?

Als je wil weten als een broadcaster een Fan Club heeft, kun je dat rechtsboven zien in de bio. Kies dan voor “join…….Fan Club”. Hierna volgt de betaling, waarna je meteen lid bent.

HOE ANNULEER IK EEN FAN CLUB LIDMAATSCHAP?

annuleren chaturbate fanclubJe kunt ook je lidmaatschap in een Fan Club annuleren. Ga naar je profiel rechtsboven op de site en kies voor “memberships”. Zoek uit welk lidmaatschap je wilt annuleren en klik op “cancel”. Je krijgt een email op welke datum je lidmaatschap eindigt.

HOE KAN IK ZIEN WIE MIJ VOLGT?

mijn fansOm te zien wie jou allemaal volgt, moet je naar je Bio en klikken op het aantal onder ‘volgers’. Je kunt dan de gebruiksnamen bekijken van alle volgers.

WAT GEBEURT ER ALS EEN BROADCASTER DE PRIJS VAN ZIJN/HAAR FAN CLUB VERANDERD?

Wanneer je eenmal lid bent van een Fan Club, zal een wijziging van de prijs voor het lidmaatschap, jou niet treffen. Je blijft dus dezelfde prijs betalen, ookal wordt die gewijzigd. Pas als je de Club verlaat en weer lid wilt worden, telt de nieuwe prijs voor jou.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden