Chaturbate model rating, de beoordeling van modellen

Chaturbate model rating, de beoordeling van modellen

30 oktober 2019

chaturbate ratingOp Chaturbate is het mogelijk om modellen te beoordelen. Dat noemt men “Chaturbate model rating”. Dit is een score die wordt toegediend aan een model op basis van de stemmen en beoordelingen van de kijkers. Alleen een kijker die een model in de afgelopen 24 uur getipped heeft, kan een rating/beoordeling laten. Nieuwe modellen krijgen de tag "new model" mee, zodat je een week lang kan zien wie er voor het eerst voor de webcam staat.

HET EFFECT VAN DE CHATURBATE MODEL RATING OP MODELLEN

Sommige modellen geloven dat een goede beoordeling ervoor zorgt dat ze hoger op de pagina komen te staan, waardoor er meer kijkers binnenstromen. Als dat echt zo is, is nog onduidelijk. Maar wat wel duidelijk is, is dat een score beneden 65% gevolgen heeft voor een model. De kijkers krijgen dan een waarschuwing, voordat ze het model willen tippen. 

Daarom proberen sommige modellen hun ratings te verbergen, maar kijkers kunnen er toch achter komen welke modellen een slechte beoordeling hebben.

HOE KUN JE ERACHTER KOMEN ALS EEN MODEL EEN LAGE BEOORDELING HEEFT, WANNEER ZE DEZE OPTIE VERBORGEN HEBBEN?

Wanneer een model de beoordeling verborgen heeft, kunnen de kijkers er toch nog achter komen wat het precies is. Ook kunnen deze modellen nogsteeds ratings ontvangen. 

Om hierachter te komen moet je klikken op de groene “Send Tip” knop. Wanneer een model een score heeft die kleiner is dan 65%, zal je gewaarschuwd worden over de slechte beoordeling. Die waarschuwing luidt: “Warning: This room has a low satisfaction rating. TIP AT YOUR OWN RISK!”

Een model krijgt een slechte beoordeling wanneer hij/zij de kijkers slecht behandelt, zich niet aan de beloften houdt die gedaan zijn aan kijkers, wanneer ze niet spannend zijn, etc. Als je zo een model tipt, zal je die aanmoedigen om op de slechte tour verder te gaan. Let dus goed op de waarschuwing, zodat je de fraudeleuze modellen kunt vermijden.

Nu gratis webcam seks


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden