Chaturbate chat, apps en bots

Chaturbate chat, apps en bots

30 oktober 2019

HOE GEBRUIK IK EMOTICONS?

chaturbate emoticonsSoms wil je emoticons gebruiken wanneer je in een kamer bent, zodat je bericht een stukje leuker is. Die emoticons kun je vinden in de chatbox. Daar zul je een gele ‘smiley’ zien. Klik erop en kies een emoticon uit. Er staan nog meer emoticons onder de optie “More Emoticons”

HOE UPLOAD IK EMOTICONS?

chat en botsSoms bevallen de bestaande emoticons je nog net niet. Dan kun je je eigen toevoegen. Ga naar: https://chaturbate.com/emoticons/ , en kies voor “Other Options”. Klik daarna op “upload new Emoticon”. Je kunt dan een foto URL uploaden van de emoticon. Hierna kan iedereen gebruik maken van emoticons.

Om een emoticon up te loaden, moet je wel tokens hebben. Het gebruikt de tokens welliswaar niet. Ook mag je geen emoticons uploaden die een copyright bescherming hebben, beledigend- of illegaal is.

CHATURBATE APPS EN BOTS:

HOE SUGGEREER IK EEN BOT/APP AAN ANDEREN?

Als je een suggestie hebt voor een bot, kun je dat hier deponeren. Wil je de bestaande suggesties zien voor bots? Klik dan hier.

KUNNEN BESTAANDE BOTS AANGEPAST WORDEN?

Ja, bestaande bots kunnen wel aangepast worden. Trouwens, alle bots kunnen gewijzigd worden. Dat doe je door de source van een bot kopiëren, aan te passen en op te slaan. Zo heb je dan je eigen bot. Neem je een bot van een ander over? Doe dan een bronvermelding. Meer informatie kun je hier vinden.

HOE KAN IK EEN BOT KRIJGEN DIE SPECIAAL VOOR MIJ GEMAAKT IS?

Bots worden normaliter door derden gemaakt en staan vervolgens open om gebruikt te worden door een ieder. Indien je toch je eigen bot wil, moet iemand de codering voor je schrijven. Je kunt dan iemand benaderen die software/apps kan schrijven. 

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden