Webcam model zijn, dat wil ik wel!

Webcam model zijn, dat wil ik wel!

24 maart 2020

eigen baas op chaturbateWil je je eigen baas zijn, veel geld verdienen met een kleine investering en weinig risico? Dan is de webcam wereld wellicht voor jou! Chaturbate is één van de bekendste camsites van de wereld en je kunt er als webcam model al snel 500 per dag verdienen!

Je hebt waarschijnlijk een aantal van deze webcam sites online gezien. Er zijn mensen die neer kijken op die modellen, maar verdienen zij gemiddeld tussen de 200-1.000 euro per dag? Zeker niet!

Hoe kun je deze hoeveelheid geld verdienen als webcammodel?

Er zijn een aantal vereisten:

Niet iedereen is geschikt voor deze job. Ten eerste zijn er heel wat landen die niet samenwerken met zulke camsites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan landen waarbij niet met zekerheid kan worden vastgesteld of het model dat zich aanmeldt, wel boven de 18 jaar is. In Nederland en België is dit normaliter geen probleem.

Hier een lijst met de verschillende vereisten. Indien je deze bezit, kun je starten met een van de beste camsites, zoals Chaturbate:

  • Je moet een sociaal mens zijn, die ouder is dan 18 jaar. De interactie tussen jou en de klanten moet goed zijn. 
  • Je moet je legitimeren middels een scan van een geldig rijbewijs, paspoort of ander wettelijk bewijs van leeftijd.
  • Je dient in het bezit te zijn van een computer of laptop.
  • Je moet een hoge internetsnelheid hebben.
  • Je webcam en microfoon dienen van goede kwaliteit te zijn. Die kun je online vinden op Amazon of een computerwinkel in de buurt. 

De lijst is niet lang, waardoor je snel aan de slag kunt. De werktijden en schema’s hangen helemaal van jou af. Ook werk je van huis uit. Indien je het aanvraagt, kun je ook training krijgen van ervaren modellen van de site. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden