Tips om Veel Geld te Verdienen als Webcammodel

Tips om Veel Geld te Verdienen als Webcammodel

Tips om Veel Geld te Verdienen als Webcammodel
29 juni 2020

Eén van de dingen die je goed moet beseffen voor je webcammodel wordt is dat alle ogen letterlijk op jou gericht zijn. Hoe veel je verdient is afhankelijk van hoe je presteert en hoe je bezoekers het ervaren. Hoe meer bezoekers = des te meer geld verdien je. De ervaring van je bezoekers staat dus in de spotlight tijdens je werk. Hier lees je een aantal tips om goed te verdienen als camgirl.  

Let op Je Uiterlijk

Omdat je verdiensten afhankelijk zijn van je prestatie, is uiterlijk één van de belangrijkste dingen. Probeer er daarom altijd op je best uit te zien. Doe iets sexy’s aan, draag high heels, en stop wat moeite in je nagels, haar en make-up. Ga dus ook niet direct naakt voor de camera zitten. De mensen die je video’s bekijken willen iets om over te fantaseren voordat je je stript voor de camera. Doe alsof je een chic event moet bijwonen, ook al is het gewoon je werk. 

Strategische Plaatsing

Wanneer je je camera vlak boven of naast de chatbox plaatst, lijkt het net alsof je de kijker direct aankijkt wanneer je de reacties leest. Zorg er daarnaast ook voor dat je voldoende licht hebt in je kamer, maar vooral genoeg licht op jou. Je wil natuurlijk goed zichtbaar zijn voor je publiek. Check voordat je begint of je camera en microfoon goed werken, je stem is een belangrijk instrument bij dit werk. 

Houd Alles Bij

Zeker wanneer je privésessies doet is het belangrijk om achteraf een paar korte aantekeningen te maken. Zo onthoud je je klanten beter en voelen zij zich heel speciaal na een volgende sessie met jou. De kans is daarna groot dat ze vaker terugkomen. Daarnaast is het belangrijk om tegen iedereen te praten alsof je ze al kent, zeker wanneer zij hetzelfde met jou doen. Niemand wil onopgemerkt blijven en deze extra aandacht is ideaal om wat extra fooi te krijgen. Gebruik de namen die je op je chatvenster ziet staan om de aandacht persoonlijk te maken en lach en glimlach genoeg tussendoor. Ook is het handig om zo min mogelijk “nee” te gebruiken. Er is altijd wel een manier om aan een verzoek te voldoen en als je je echt heel oncomfortabel bij het idee voelt, kan je er omheen draaien door te zeggen dat je het “misschien een andere keer” zal doen. Wees lekker creatief met woorden en je hebt ze aan de haak geslagen!

Geef (Persoonlijke) Aandacht

Het allerbelangrijkste voor goede verdiensten is om veel tijd met je klanten door te brengen. Wanneer ze je vragen stellen of met je willen praten, moet je niet de indruk geven dat je gewoon tijd aan het rekken bent voor geld. Als cam-model moet je voldoen aan de wens van de man dat je er voor hem bent en dat jouw tijd dus ook van hem is. Ze houden niet van lang wachten en verwachten vriendelijkheid en gemakkelijkheid. Probeer achter de fantasieën van je bezoekers te komen en nodig ze uit voor een privégesprek om die fantasie uit te voeren. Een knipoogje hier of daar, of een kusje is korte aandacht maar wordt vaak zeer goed ontvangen.

Zoals je hierboven hebt gelezen, is het zijn van een webcammodel net zoals elke andere baan. Je moet er serieus in staan om veel geld te kunnen verdienen. Daarnaast kost het tijd om een stabiele basis op te bouwen met vaste volgers. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden