Hoe om te gaan met negatieve opmerkingen

Hoe om te gaan met negatieve opmerkingen

en vervelende trollen

Hoe om te gaan met negatieve opmerkingen
21 september 2020

Het kan wel eens voorkomen, dat je tijdens het cammen of tijdens een cam show plots negatieve opmerkingen tevoorschijn ziet komen op je scherm. Sommige negatieve opmerkingen neem je met een korreltje zout en weer andere berichten kunnen best krenkend zijn. Hoe blijf je controle hebben over je ‘virtuele Chaturbate kamer’? In dit artikel krijg je enkele tips en tops voorgeschoteld hoe je de controle over je kamer kan blijven behouden. 

Controle over je virtuele kamer 

Als je als Chaturbate cammodel start is het altijd raadzaam om je voor te bereiden op negatieve opmerkingen van gebruikers. Als je je hierop voorbereid, dan treft een negatieve opmerking van een gebruiker je zeker minder hard. Gebruik verder het systeem om deze opmerkingen te modereren. Er zijn verder ook nog zeer populaire bots, die je kunnen helpen om je virtuele cam/chat kamer te beheren. De bots beheren de chat/cam kamer door specifieke woorden of woordgroepen te blokkeren.

Niet alle personen op het internet zijn eerlijk 

Helaas zijn niet alle mensen op internet eerlijk, wat je nu uiteraard al zal weten. Tips gaan altijd vergezeld van een tipgeluid, als tipgeluiden natuurlijk zijn ingeschakeld in je chatinstellingen, en tips kunnen niet worden aangeklikt, zoals emoticons. Als je een nep-tip-emoticon ziet, kun je erop klikken om deze te melden en / of door de ondersteuning te melden. Het is altijd goed om waakzaam te zijn en op te passen voor gebruikers, die plots naar een wachtwoord kunnen vragen. Zorg ervoor, dat je een fooi krijgt voordat je een wachtwoordshow start, aangezien dit soort shows niet automatisch tokens zoals privéshows overdragen en niet de minimale duur van je privéshow volgen. 

Daarnaast is het goed om altijd op je hoede te zijn voor personen, die beweren, dat ze in dienst zijn van Chaturbate of dat ze dit bedrijf vertegenwoordigen en meer informatie van je willen. Als iemand contact met je opneemt, die beweert bij Chaturbate te werken, neem dan onmiddellijk contact op met [email protected]. Geef of deel je wachtwoord, 2FA-codes of persoonlijke informatie om welke reden dan ook met niemand. Onthoud, dat je altijd verantwoordelijk bent voor de veiligheid van je account en alle activiteiten, die via dit account plaatsvinden.

Pas op voor externe links en mogelijke phishing-sites van Chaturbate, die je inloggegevens zouden kunnen stelen. Als je ooit een vraag hebt over een link of e-mail die je ontvangt, stuur deze dan naar [email protected] voordat je op de link klikt of de instructies per e-mail volgt.

Voor extra bescherming van je account is het raadzaam om de tweefactorauthenticatie in te stellen. Hierdoor kan men niet aan je persoonlijke informatie komen en je zuur verdiende tokens. 

Met in acht neming van al deze tips en tops behoud je niet alleen de controle van je eigen virtuele Chaturbate kamer, maar je kunt ook gegarandeerd genieten van een veilige online platform. Je kunt dan zonder zorgen cam shows geven, tips ontvangen en chatten met je fans zonder te hoeven vrezen, dat je zuurverdiende tokens van je gestolen zullen worden. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden