Hoe je je Chaturbate Chatroom kunt toevoegen aan je website

Hoe je je Chaturbate Chatroom kunt toevoegen aan je website

Hoe je je Chaturbate Chatroom kunt toevoegen aan je website
14 mei 2019

Chaturbate chatroom toevoegen aan een camgirl website

Op Chaturbate moet je als model in het bezit zijn van een website, want het word je verplicht om een Chaturbate Chatroom erin te plaatsen. Heb je nog geen website, dan moet je er een aanschaffen.

Waarom je de chaturbate room moet inbedden op de website

Netals hoe Chaturbate gekenmerkt wordt als Chaturbate, zo wordt jouw website gekenmerkt aan jou. De website die jij bezit is alleen bestemd voor de gegevens van jou. De Chaturbate Chatroom geeft jou een zekerheid dat je toeschouwers naar jou zullen blijven kijken en je niet verlaten voor andere modellen. Met je website kun je ook klanten aantrekken om producten en diensten van je te kopen. Een ander voordeel voor het aanmaken van een website is wanneer je eens besluit om voor een ander cam site te werken, dan kun je gewoon alle weblinks veranderen naar de nieuwe Chatroom. Door een website te maken kun je je vaste klanten laten weten hoe ze je kunnen vinden. Het is daarom handig om alle gewaarmerkte foto’s en video’s te linken naar je website, in plaats van naar een oude chatroom (gebruikersnaam). Als het is gelinkt met de oude chatroom (gebruikersnaam), is er geen enkel manier om dit te veranderen.

Nog geen model? Klik snel hier

Hoe je de chatroom moet toevoegen aan de website

Om de Chatroom toe te voegen aan de website kun je gaan naar Chaturbate Affiliate en daarna naar ‘promo tools’. Bekijk de foto hieronder:

chatroom embedden

Kies nu een code voor je Chatroom. Indien er klanten zijn die zich via jouw Chatroom hebben ingeschreven, kun je hiermee extra geld verdienen. Dit zorgt voor een nieuwe inkomstenbron en goede marketing. Verder is het ook mogelijk om een aantal Chatrooms te embedden.

Plak nu de code op je website. Indien je gebruik maakt van een visuele editor, kun je de code snipper die je gehad hebt van Chaturbate kopieren en plakken bij de HTML/code. Het zal er dan zo uit zien:

chaturbate op website

Op dit voorbeeld kun je zien hoe een Chaturbate Chatroom toegevoegd is aan de website, door een aantal codes te plakken. Hier kun je zien hoe simpel het is om een chatroom op een website te plaatsen.op website

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden