Een Chaturbate model over haar ervaringen

Een Chaturbate model over haar ervaringen

24 maart 2020

Wat is een webcam model, ook wel camgirl genoemd?

chaturbate modelDat is een entertainer in de adult industrie die vanuit zijn/haar eigen huis werkt, met behulp van een computer, internet en een webcam. Het enige dat de persoon doet is inloggen op de site en interactie hebben met de kijkers. Een cam model heeft een eigen schema, is zijn/haar eigen baas en speelt volgens zijn/haar eigen regels. 

Bloot zijn is geen vereiste, maar helpt wel met de verdiensten. Je kunt natuurlijk ook geld verdienen wanneer je gekleed bent, maar dit is een adult baan, waar mensen verwachten dat modellen bloot zijn. 

Waarom ben je een webcam-model geworden?

Voornamelijk om geld. Het meest voor de hand liggende reden voor dit werk is de financiën. Cam modellen worden goed betaald. Het gemiddeld salaris voor startende cammers is tussen de 20 en 40 euro per uur. Ik was zeer sceptisch toen ik voor het eerst hoorde dat dit de verdiensten zijn. Maar als je gemotiveerd bent en regelmatig werkt, is dit bedrag wel degelijk haalbaar. 

Nog geen model? Klik dan hier!

De tijd waarop je werkt is ook belangrijk. Gemiddeld werk ik 3 uur per dag, en soms een dagje vrij. Soms neem ik zelfs een maandje vrij. Dit werk is namelijk erg vrij en soepel.  Je hebt veel extra tijd ter beschikking. Die extra tijd is ook mijn belangrijkste reden om cam model te worden. Ik wilde genoeg tijd hebben om te doen wat ik leuk en belangrijk vindt. Dat kon ik bij mijn vorige baan niet.  

Zijn er nog andere dingen die meespelen bij je keus?

Ja, een vertrouwensboost. Toen ik startte met het cammen, was ik heel erg nerveus. Ik was bang over hetgeen mensen over me zouden zeggen of denken, online. Was ik wel slim, charmant, mooi of goed genoeg? 

Klanten houden van hun modellen. Natuurlijk krijg je af en toe wel een belediging, maar dat breekt je zelfverzekerdheid niet.

Dit is een geweldige baan. Je krijgt eruit wat je erin zet. Je ontmoet zoveel mensen, allemaal met hun eigen interesses. Je kunt zelfs persoonlijke banden opbouwen, die voor een goede beloning zorgen!

Het kan toch niet alleen maar rozengeur en maneschijn zijn?

Het is inderdaad niet altijd het goede alleen. Je dient als cam model hard te werken. Jij zal moeten afwegen wat de voor- en nadelen zijn. Hier de 5 voornaamste nadelen ter overweging: 

  • Als je nog een andere baan hebt, dan kan het vervelend zijn als je naakt op het internet te zien bent.
  • Je dient je eigen belastingen betalen. Je bent immers ondernemer.
  • Er is een sociale stigma waaraan je moet meedoen.
  • Sommige mensen zijn onbeleefd.
  • Er zijn goede en minder goede dagen. Soms gaat het een dagje minder goed of heb jij gewoon minder zin. Daartegenover staat dat er dagen zijn waar je veel verdient.  

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden